tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
tak usom nastastje zalepil auz spi tak mam pokoj chvilu dufam. jasom tu teraz ususetki ona isla doktorovi smalim samkom takma prosila abisom ju varoval ale onaje strasne neposedna stalesa trepoce. susetka povedala zesa nepokaka abi somsa nebal asa pokala veru. umilsom besproblemov vovani ale som nemohol potom zalepit pljenku. usom drzal ze zalepim asa otocila a uzbola fuc. ona este nechodi len pokolenach ale jakblesk. a somsa bal ist na ulicu zavolat njekoho abisa jej njeco nestalo zatjal. ketsom varoval pretim samka tenbol kludni veru djevca bisom nekchcel ketsu take neposedne.
zakladatel temy ma zopar klonov-nebezpecna to choroba...
...dalsi .FERDO...kolko Vas tu je?
co to ma znamenat?Robis si z nas zarty-co?Ine Ta nic nenapadlo,iba napisat o pomocc tu?Ferdo,Ferdo...
pomoc richlo nemozem zalepit pljenku varujem katku asa stale toci nejde mito comam robit pomoztemi lebosa pocika richlo dakujem!
a kde je zakladatel temy? nejako sa nehlasi. neumrel v tej nemocnici?
No.....Ferdo sa nezda:)
Jeho poslat do nemocnice a hla co vyvedie :P
Maros - s tou sestrickou? :D
www.navlieckysro.sk
Ferdo je uz na dovolenke :)
jankaaaa - pardon, no ked zistili ozaj spravne, tak gratulujem :D a skore vyliecenie prajem