Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Toci sa mi hlava

Príspevok v téme: Toci sa mi hlava
ferdomravec

tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.

ferdomravec

no dufam zeus pride susedka zachvilu lebo uz somaj hladni anekchcem imtu nic brat vedmam doma setkoco potrebujem a uzbisom kchcel siaj lahnut nachvilu ale tusa neda.

jaanna

bravo FERDO...aj ja takto ako babka praktizujem...Vidis,Teba iba staci niecim zamestnat a uz na svoje choroby nemyslis,kedze neragujes,co sa Ta ohladom zdravia pytaju...Tak sa drz..a hadat sa ja veru s Tebou chlapce nechcem...

ferdomravec

ljeki uzivam presne ale estemi neni dobre zatjal len njekedi mije lepsje alenje vzdi.
jasom musel pomoct susetke lebo ona isla sosamkom lekarovi anemohla zobrat katku lebo satam dlho caka utoho lekara tak estesom stale tu acakam kedi pridu. jasom samka varoval kludne ale katkaje celkom inaksja akoon. dalsom jej tu kasu cotu mala pripravenu acaj ananu davam pozor lebo stale beha pokolenach horedole asetko chita.

ferdomravec

taksom prisjel na perfeknu metodu ako mozem zelepit pljenku. katkasa zobudila cosomaj tusil a jasneze bola pocikana tak somsa najskvor zlakol alesom mal napad akoto virjesit. napisem ajvam kebiste nahodou mali problem ketje djeta velmi neposedne. tak som ju zobral naruki tak zesom ju chitil potpazuchi asom siju jej chrbatom dal gmojmu bruchu asom richlo podlozil pljenku asom ju dotoho posadil todej pljenki arichlo zalepil aus to bolo viborne tosom rad lensi musis pretim sadnut atakto robit lebo postojacki saneda.

jankaaaaaaaa

janna: ferdo pise stale z ineho pc, lebo doma internet nema, tak chodi na net k susedom, preto ma stale inu ip adresu

ferdomravec

a jasom tu len jeden mam jedneho brata ale tenje vzahranici tam biva uz dlho a este mam mamu atoje uz vsetko lebo striko to jeuz vzdialenejsja rodina.