Hrčka

Príspevok v téme: Hrčka
Shelby

Prosím pomôžte mi,čo by to asi tak mohlo byť.. :( mám tam dolu pri pyskoch nalavo hrčku. Najskôr som si myslela že ma uštipol len komár,aj ked neviem ako by sa tam dostal,no potom sa to začalo zväčšovať a dosť to bolí... :( Už som tú hrčku mala asi pred mesiacom aj niečo,ale potom zmizla a teraz zasa. Čo to je?? neviem to lepšie opísať,je taká červenšia.. :( ďakujem

Laurina22

Shelby no takto.Mne sa zapalil korienok chlpku,a nejak az do takej gulocky presne ako ty pises.Nic si s tym nerob.Ja som nerobila nic a ono sa to vstrebalo.

Juchuuu:Pocuvaj ma,uchylne a neviem ake temy su na tomto fore ine,napr.Ako si utierate zadok,Mam chlpy v zadku a podobne.Tam sa chod realizovat.Kocka sa zlakla hrcky,co je na tom?

Shelby

Laurina-no asi pred dvoma dňami to bolo ešte len ako uštipnutie komárom,alebo také niečo,no dnes ked som si to nahmatala tak to bolo viditeľne väčšie,takže asi ano,zväčšuje sa to...

Shelby

juchuu-blbé poznámky si nechaj pre seba,ludia sem chodia kvoli tomu že keď majú nejaký problém tak to sem môžu napísať a anonymne sa o svojich problémoch rozprávať a človek ak napíše že ho trápi nejaký problém tak ver tomu že sa necíti najlpšie,keď ho niekto hneď odpíše. Ale to asi ty nepochopíš pokial nemáš nejaký zdravotný alebo iný problém a nechceš s tým hneď utekať k dochtorovi. A vôbec,ak sa ti to zdá také nechutné a obscénne,tak na čo sa vôbec vyjadruješ? Keby si túto tému ignoroval,nič by sa ti nestalo.