Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hrčka

Príspevok v téme: Hrčka
Shelby

Prosím pomôžte mi,čo by to asi tak mohlo byť.. :( mám tam dolu pri pyskoch nalavo hrčku. Najskôr som si myslela že ma uštipol len komár,aj ked neviem ako by sa tam dostal,no potom sa to začalo zväčšovať a dosť to bolí... :( Už som tú hrčku mala asi pred mesiacom aj niečo,ale potom zmizla a teraz zasa. Čo to je?? neviem to lepšie opísať,je taká červenšia.. :( ďakujem

Shelby

jebák to neni,neboj sa to vy som vedela... :D neviem ako to lepšie popísať,je to také blbé miesto,ale dosť sa toho bojím. Raz je to väčšie a raz menšie a tak to ,,behá´´ pod prstami,no bolí to keď sa toho dotknem.

malickaaa

hmmm tazko povedat, ale aj ja som to raz mala ale po case sa to stratilo, az mas obavy tak radsej zajdi na prehliadku a uvidis .

ferdomravec

velmi bisom ti rad pomohol lebo ajja mam velke zdravotne problemi len nevjem gde mas tu hrcku ani jaka jeto hrcka ci co lebo si to napisala nesrosumitelne tak skus sa vijadrit jaka je to hrcka a gde ci na nohe alebo na ruke alebo njegde gde bivaju take hrcki a zcoho to mas tjez napis mozno titu poradja a mozno aj ja nevjem najskor musim vedjet coto mas.