P90x trening. Kto ma skusenosti?

jajka01

a ako to cvicite? ako myslim to tak, ze mate doma hrazdu a cinky? lebo som citala, ze to tam treba. (ja si akurat stahujem prve video)...no a ja nic take doma nemam...

vivien86

Ahooojte ja to cvicim uz 2 tyzdne, verziu lean (su 3) a prvy tyzden sice dost velka svalovica po kazdom cviceni, ale postupne uz je to ustalene, myslim ze je to super program :) Dietu ale nedrzim nemam pocit zeby som sa prejedala a podobne, snazim sa stale jest vyvazenu stravu viac krat za den a pijem len cistu vodu alebo caje s citronom, myslim ze pri takomto narocnom cviceni uvidim vysledky aj tak.. nemam zaujem po skonceni diety o jojo efekt a pod. Hlavne je sa hybat a citit sa skvele, po prekusnuti obcasnej lenivosti to stoji za vsetku namahu, mam lepsiu naladu odkedy cvicim a odporucam kazdemu :))

wannagetfit

p90x,
a neposlal by si mi (nam) to? ci to sa neda? kde a za kolko si si kupil celu tu seriu dvd? a jedalnicek? porad, chcem(e) o tom predsa vediet co najviac :)
ja mam nejake tie skusenosti s cvicenim, posilkou atd, takze hadam zvladnem a "nedodrbem" si cele telo :D

p90x

P90x trening mám kompletne celý doma, niektoré tréningy sú zo začiatku extrémne tažké ale to počase ustúpy dôležité je prečítať si pridavné dokumenty, pretože bez špeciálnej diéty to nejde + p90x nemôže cvičiť každý ale len človek s určitým počtom tuku a s pokročilejším fitness levelom (Inak je velké riziko že sa človek môže poraniť alebo si skôr dodrbe celé telo namiesto toho aby mu pomohol k dokonalosti. Ak niekto bude mať nejaké otázky rád pomôžem ;)

Zuzka222

Baby, skúste si to stiahnuť na Ulozto.cz (sú tam skoro všetky diely a môžem potvrdiť je to makačka ale úžasné :-) A tu je plán cvičenia :

Phase 1 Lean - Weeks 1, 2, and 3

Day 1 – Core Synergistics

Day 2 – Cardio X

Day 3 – Shoulders and Arms, Ab Ripper X

Day 4 – Yoga X

Day 5 – Legs and Back, Ab Ripper X

Day 6 – Kenpo X

Day 7 – Rest or X Stretch

Phase 1 Lean - P90x Workout Week 4 Recovery Week to Rest the Muscles Some

Day 1 – Yoga X

Day 2 – Core Synergistics

Day 3 – Kenpo X

Day 4 – X Stretch

Day 5 – Cardio X

Day 6 – Yoga X

P90x Lean Workout Phase 2 Schedule

P90X Lean Workout Schedule Weeks 5, 6, 7
Day 1 – Core Synergistics

Day 2 – Cardio X

Day 3 – Chest, Shoulders & Triceps, Ab Ripper X

Day 4 – Yoga X

Day 5 – Legs and Back, Ab Ripper X

Day 6 – Kenpo X

P90x Lean - Week 8 Recovery

Day 1 – Yoga X

Day 3 – Kenpo X

Day 4 – X Stretch

Day 5 – Core Synergistics

Day 6 – Yoga X

P90x Phase III - Lean

P90x Lean Workout Schedule Weeks 9 and 11

Day 1 – Chest and Back, Ab Ripper X

Day 2 –Cardio X

Day 3 – Shoulders and Arms, Ab Ripper X

Day 4 – Yoga X

Day 5 –Core Synergistics

Day 6 – Kenpo X

Day 7 Rest or X Stretch

P90X Lean Workout Schedule for Weeks 10 and 12

Day 1 – Chest, Shoulders and Triceps, Ab Ripper X

Day 2- Cardio X

Day 3 – Back and Biceps, Ab Ripper X

Day 4 – Yoga X

Day 5 –Core Synergistics

Day 6 – Kenpo X

P90X Lean Workout Schedule Week 13

Day 1 – Yoga X

Day 3 – Kenpo X

Day 4 – X Stretch

Day 5 – Cardio X

Day 6 – Yoga X

sandysue01

ved toto, aj ja sa pokusam najst nejake komplet video, ale nikde nic...na youtube len vysledky ludi before/after :(

moletka

Aj mňa to zaujíma. Tiež som o tom čosi čítala a rada by som to vyskúšala. Len neviem kde stiahnuť videá, pretože niektoré sú nekvalitné a v skrátenej verzii.