ahojte :) chcela by som sa spytat, ci poznate p90x, kto ma nejake skusenosti? dopocula som sa o tom len pred par dnami aj som sa pozerala na nete na videa a tak,. nemate niekto cely ten trening doma? rada by som to vyskusala a chcem sa o tom dozvediet co najviac :) prida sa niekto?
P90x trening. Kto ma skusenosti?
chcem sa opýtať či neviete kde sa dá kupiť DVD cviťenia P90Xlean.Ďakujem
a neviete o niekom kto tieto cvicenia aj organizuje na SR??
mam odcvicenych prvych 90 dni lean (schudol som asi 15kil) mal som 88 a mam 73, 183cm. teraz cvicim treti tyzden classic a svaly idu pomaly hore. Ako som zacal cvicit classic som si kupil aj protein. Ak by niekto mal otazku, rad zodpoviem :) scalper7(zavinac)gmail.com
Ahojte, ja som taktiez nenasla tie videa na ulozto. Môžete mi niekto poradiť kde to stiahnem, alebo mi to poslat na lucy.beles@gmail.com
dakujem velmi pekne.
ahojte vie mi niekto poradiť kde stiahnem verziu lean? Budem vďačná
Chod na www.ulozto.sk a tam zadaj P90X ...a stahuj videa ...nazvy jednotlivzch cviceni najdes na oficialnej stranke ....myslim ze jednoduchcie to nemoze byt .....a mas navyber aj s roznych formatov .....odporucam lajknute ak ked su vacsie ....
ked ma niekto ten civicebny program p90x tak nech ho tu jednoduchu napise
miselka007
BBF
mohli by ste napísať konkrétny názov na uloyto.sk ; dajako to neviem nájsť
niesom si istý .. ale som tu asi jediný kto by vám vedel poradiť s plánom , zo stravou atď :) . ak by ste mali záujem .. som na Facebooku: Palinoo Denimec Zubak ,, alebo e-mail: XMDAN@azet.sk .. môžte mi písať .. rad vám odpoviem :) .. nebudem to písať tu .. lebo asi ma každý iné otázky .. každemu odpoviem na je otázku rád :) ja to cvičím už 4 mesiace .. a som s tým spokojný :)