posilovňa?

Príspevok v téme: posilovňa?
nijaky

zdravim. To som zasa ja. Mam taky problem, ze by som chcel zacat cvicit, ale akosi sa k tomu neviem odhodlat. Uz mi to otec vybavil aj z veducim, potesilo ma to, ale najskor si to musim dat potvrdit od lekara, ci vobec mozem cvicit, lebo som bol operovany na srdce. Ale stale neviem ci to chcem. Necakam od toho vela v ramci mojich moznosti, necakam, ze bude zo mna nejaky velky sportovec, ale chcem sa aspon trochu rozhybat, a hlavne, aby mi stuplo to moje sebavedomie.

Matthew Norbert

Poskytujeme pôžičky podnikateľom a jednotlivcom len za 3%
úroková sadzba. „Verte tomu alebo nie, svoje pôžičky môžete získať za menej ako
hodina". Poskytujeme pôžičky v rozmedzí od 5 000 EUR do 5 000 000 EUR Poskytujeme miestne a medzinárodné pôžičky každému jednotlivcovi / spoločnosti po celom svete a naša sadzba sa počas splácania vášho úveru nezmení.

Naše osobné pôžičky môžu pomôcť uskutočniť sny, najmä pri súčasnej finančnej kríze vo svete ako celku. Nevyžadujeme veľa dokumentácie. Ak máte záujem o pôžičku, kontaktujte nás ešte dnes.

Súkromný e-mail: matthewnorbertfirm@gmail.com

zimurka

Cvičenie je proste životný štýl:) Kto raz začne, tak je problém podľa mňa prestať. Je to psychohygiena, milujem to.

Emilius

AKo ak máš operované srdce tak si zisti že aké cviky môžeš vobec robiť.. ale ja som mal ten istý problém, že som sa nevedel rozhybať ale nakoniec som začal chodiť do posilky.. a prvé týždne boli také že som sa strašne premáhal a nechcelo sa mi..ale urobil som si na to veľmi veľký bávyk a chýba mi to ak napr nejdem. Cvičím už v posilke vyše 5 rokov a chodím tam 4-5x do týždňa.. takže premôž sa a daj tomu šancu... a ver mi že ťa to potom chytí a budeš tam chodiť s radosťou

alzbetiena

*jarulinda* doma je to ťažko, aspoň pre mňa, lebo veľakrát zbadám, že je prach na poličke, na zemi, že treba niečo upratať, niečo spraviť iné a už je po cvičení.

jarulinda

vies, len ked ma clovek problem, ze sa nevie donutit doma, tak to je potom velky problem, to inak ako bez posilovne nejde si myslim.