píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
Ja sa chcem spytat, ci chlamydie sa daju ziskat inak ako pohlavnym stykom. jedna baba pise, ze ma staleho partnera 15 rokov a az teraz ma chlamydie, vraj z kupelov...Povazujem to za dobry vtip a osobne si myslim, ze ju manzel pekne podviedol.
obidve dotyčné boli tehotné tak asi ich privikali a sú papierové zopar mi ich jedna doniesla
doc, haha. Capice sa tu davaju, ale pri porode a nie su papierove:)) Inak dovod nevidim.
to lenni
ale moje klienky čo boli v Amerike asi chodili k ešte noblesnejším gynekologom lebo im aj papierové čapice narazili na hlavu
To ti verim, tu su lekari urcite lepsie plateni. mala som nejake zdravotne problemy a poistenie som mala predtym len cestovne, tak navsteva u lekara stala 200 dolarov (do ruky), ked potrebujes este navstivit odbornika a podobne, tak sa nedoplatis. Trapilo ma ucho, priatela som stala 2000 dolarov, potom som sa natahovala s poistovnou, nakoniec to preplatili. ked nemas poistku, tak bud musis byt zdravy alebo ukrutne bohaty.
to olivia1
nuž ťažko radiť keď si mimo EU
to lenni
ja by som takú sumu dostal keď sa budem o klienku starať 45 rokov
a keď sa rok o ňu starám včetne preventívnej prehliadky a poisťovne zaplatia tek dostanem za rok 12dolarikov 80centov
doc lekarka povedala, ze teraz pap zistuje aj kvasinky, HPV a tak, mne minuly mesiac pri tomto svrbeni vysiel ok. Zobrala mi aj pH posvy, to som mala tusim 4, takze dobre. Tantum som pouzivala pri kvasinkach, nepomahalo mi to. Tu to nedostat. maju tu len protikvasinkove masticky.
to Andrej
prečo ?