píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
Nuz ja som vystriedala na Slovensku siestich gynekologov v piatich roznych mestach...nebola som spokojna. Teraz zijem v USA, bola som na babskej preventivke - neviem si vynachvalit uroven!!!! Najprv sa ma vypytovala sto vselijakych otazok ohladom rodinnej anamnezy a podobne, potom vysla z ordinacie, aby som sa prezliekla do takej ten papierovej "roby" s otvorom na chrbte. Zaklopala, vratila sa. Posadila som sa na lozko a tam ma popocuvala, prehmatala mi uzliny, prsia, brusko (prikryla ma tak, ze ked mi robila vysetrenia, pri ktorych nepotrebovala vidiet pohlavne organy, tieto boli zakryte) a urobila mi Pap test pomocou najnovsej technologie (vyter stetockou a vlozila to do roztoku-je to presnejsie). Vysledky som vedela o 3!!! dni. Mala som z toho velmi dobry dojem a necitila som sa ako zviera pobehujuce niekde s holym pozadim. Prijemna skusenost,povedala by som.
Nuz ja som vystriedala na Slovensku siestich gynekologov v piatich roznych mestach...nebola som spokojna. Teraz zijem v USA, bola som na babskej preventivke - neviem si vynachvalit uroven!!!! Najprv sa ma vypytovala sto vselijakych otazok ohladom rodinnej anamnezy a podobne, potom vysla z ordinacie, aby som sa prezliekla do takej ten papierovej "roby" s otvorom na chrbte. Zaklopala, vratila sa. Posadila som sa na lozko a tam ma popocuvala, prehmatala mi uzliny, prsia, brusko (prikryla ma tak, ze ked mi robila vysetrenia, pri ktorych nepotrebovala vidiet pohlavne organy, tieto boli zakryte) a urobila mi Pap test pomocou najnovsej technologie (vyter stetockou a vlozila to do roztoku-je to presnejsie). Vysledky som vedela o 3!!! dni. Mala som z toho velmi dobry dojem a necitila som sa ako zviera pobehujuce niekde s holym pozadim. Prijemna skusenost,povedala by som.
Ja by som sa chcela doc spytat, o co moze ist, ked nemam ziaden vytok, vsetko v poriadku, ale pocitujem svrbenie posvy akoby zvonku. Moze ist o kvasinku, ked absolutne ziaden vytok? Suloz mam bez akychkolvek bolesti. Pap test normalny, lekarka povedala, ze na kvasinky to nevyzera, chlamydie ani kvapavka nie. natrela som sa zvonku miconazolom a zda sa mi, ze je to lepsie.
na radu mojej kamosky som zmenila gynekologa je fakt ze u toho noveho sa necaká ale ani nevysetruje len napise recept a za par sekund si von zatial beriem HAK ale za dva roky by sme chceli babo a vobec neviem ako to po zenskej stránke so mnou je chcela by som sa vratit k predchadzajucemu dokladnému musi ma zobrat naspät - patrim do jeho obvodu
doc ty si lekár?
to vikina889
podbruško je dosť veľká oblasť bolí to vpravo vľavo "nerozháňali ti v minulosti slepé črevo"? bilesť je aká konkrétne kde?
každopádne by som dal vyčetreiť ranný moč na bielkovinu hnis krv a vyšetrenie aspoň u obvodného lekára, gynekolog. a urol. vyšetrenie by boli vhodné
ten Agnucaston mi poradil moj lekar ze ak odmietam HAK a tie kvapky mi poradila pani v lekarni...
vies co brala som len nejake homeopaticke lieky...AGNUCASTON : www.edusan.sk
a taktiez nejake kvapky na prirodnej baze co mi poradila jedna mila pani v lekarni Gynäcoheel :www.heel-info.com
aj tie lieky aj tabletky treba brat dlhodobejsie, daju sa kupit bez predpisu..ja som to brala cca 6 mesiacov ..
ivka2 akou metodou? prezrad nam!
chvalim ta ivka2-ide o moje telo,moje zdravie-netreba sa bat opytat-povedat si svoje,on je tam pre nas!!!
vies raz som mala podozrenie ze mam cysty...tak som mu prisla za nim a on ma normalne vysetril a skonstatoval ze nic tam neciti a ani nevidi, ale ja som namietala ze chcem ist na utrazvuk:))tak ma v pohode obiednal, hned na druhy den a tam mi skonstatoval ze som mala pravdu, ale ze su este velmi male, tak preto ich pri beznom vysetreni nezbadal..no a odvtedy mi stale ponukal HAK, ale ja som to skusila liecit inou metodou a pri poslednej kontrole povedal ze uz tam nic zleho nevidi:))