Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
boba5

Ahojte, v posledných týždňoch sa so mnou deje niečo divné. Začalo to tým že po tom ako sme s priateľom mali pohlavný styk (chránený prezervatívom)mi začala pár dní meškať menštruácia. Keď sa dostavila mala som cca týždeň zápchu ktorá sa tiež časom uvoľnila. Myslím že mi zhnedli aj bradavky a v okolí sa vytvorili aj modré žilky. Robila som si aj tehotenský test ktorý vyšiel negat. Teraz sa mi na tvári vytvorilo aj veľmi veľa vyrážok. Pociťujem aj studený pot.

Môžem byť tehotná alebo je to len nejaká hormonálna vec?

Ďakujem

petaaa123

Ahojte
Ja mam na vas tiez par otazok. S priatelom sme mali prerusovany sex zaciatkom augusta,9.8. som dostala menstruaciu. Cca tyzden po menstruacii sme zase spolu spali (nechranene). Dnes som sa citila velmi cudne, mala som zavraty, par krat ako na zvracanie. Mozem byt tehotna aj napriek tomu,ze som dostala menstruaciu (9.8) a test,ktory som si robila dnes mi vysiel negativne? Kedy je najlepsie urobit si test? Su vsetky dostatocne spolahlive? Mali sme dalsi styk pred 3dnami. Dokaze dnesny test rozpoznat,ci uz som tehotna?
Vopred dakujem za odpovede.

blondula

uz neries,tehotna nie si !! keby si vedela kolko "tehotenskych" priznakov som mala ked som mala gynekologicke problemy !! az na stmavnute bradavky asi vsetky+zvracanie !! alebo pri tazkostiach s chrbticou !! ... bolesti mi slahali az dole,krce,nechutenstvo a tiez zvracanie...

jankaaaaaaaaa

keby si bola 2mesiace tehotna mala by si ine priznaky ako tmave bradavky ktore tmavnu pred koncom tehotenstva a urcite by si nemala negativny test preboha!