Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
boba5

Ahojte, v posledných týždňoch sa so mnou deje niečo divné. Začalo to tým že po tom ako sme s priateľom mali pohlavný styk (chránený prezervatívom)mi začala pár dní meškať menštruácia. Keď sa dostavila mala som cca týždeň zápchu ktorá sa tiež časom uvoľnila. Myslím že mi zhnedli aj bradavky a v okolí sa vytvorili aj modré žilky. Robila som si aj tehotenský test ktorý vyšiel negat. Teraz sa mi na tvári vytvorilo aj veľmi veľa vyrážok. Pociťujem aj studený pot.

Môžem byť tehotná alebo je to len nejaká hormonálna vec?

Ďakujem

blondula

nie nedostala som ziadne,dokonca ani spinenie.zacal sa mi objavovat biely husty vytok co je typicky v tehotenstve.ten som mala az do konca ! :D

blondula

pises,ze si nemala plodne dni,pouzili ste kondom,test bol negativny,dokonca si mala aj menzes ! urcite je to len nejaka hormonalna zmena.alebo zeby skory "prechod" ?? :DDDD tie prsia sa zvyknu menit az niekolko tyzdnov po oplodneni.mne sa zmenili asi v 5tom mesiaci a zilky som mala este neskor.boliet zacali jak som mala kramy dostat... mne teraz tiez skoncili kramy a mala skor len spinenie a omeskali sa asi 2 tyzdne ! k tomu mam stale pocit,ze ich zase dostanem :DDD

boba5

Plodné dni som nemala, tehu test som robila..negat. Intenzita krvácania bola trošku slabšia ako tie zvyčajné... A skontrolovať skontrolovali...a nezdalo sa nám

lenca45

Kondom ste skontrolovali, ci bol po vytiahnuti cely a nic neprepustal? Bola menstruacia rovnaka ako ostatne (teda intenzita krvacania)? Milovali ste sa cez plodne dni? Robila si si tehu test? Najprv potrebujeme odpovede na zakladne otazky :)