Vysoká škola masmediálna komunikácia, žurnalistika.

Príspevok v téme: Vysoká škola masmediálna komunikácia, žurnalistika.
zvedavá11

Mala by som záujem o štúdium niektorej z týchto škôl. V podstate, čo som si pozisťovala medzi nimi nie je veľký rozdiel, no žurnalistika je asi o niečo lepšia a tým pádom aj ťahšia. Zaujímajú ma názory tých, ktorí niečo z tohto vyštudovali. Kde študovali, z akej strednej školi tam išli, či je povinné mať uverejnené články ešte pred štúdium, alebo ide len o nejaké talentovky priamo na danej škole(kamerové skúšky a tak). Čo som pozerala na škole prijímačky z matematiky nie sú, a nie je tam ani matematika počas štúdia? Za reakcie tých, ktorí tam študujú, doštudovali alebo si aspoň podali prihlášku ďakujem :-)

simiii

Dobrý deň :) chcela by som sa len opýtať,že som deviatačka na základnej škole... učím sa na jednotky a dvojky,v osmičke som mala samé jednotky len zo slovenčiny a matematiky som mala dvojky ... chcela by som byť v budúcnosti nejakeu vedkinou,žurnalistkou a niečo také :) možno právničkou ... poradte mi prosím na akú školu mám ísť ked chcem mať aj výšku a chcela by som byť žurnalistkoéu alebo vedkinou aby to vyhovovalo :) som len deviatačka ale bojím sa že spravím chybný krok a potom skončík ako nejaká pradavačka,čo nikdy nechcem ... kde by som sa mohla ako vedkina alebo žurnalistka uplatniť ? prosím vás budeme písať prihlášky tak ja ešte nič neviem:(prosím posielajte mi odpovede na simka.bolekova@azet.sk ... strašne prosím :( Ďakujem :)

minonka565

LETICIA - napis mi teda pls na aku ideš školu a čo si si teda vybrala..Trošku sa ptm s tebou poradim ak možem. Dakujem a tu je teda moj email čo si chcela eleonora327@azet.sk

zvedavá11

LETICIA, aj mňa by zaujímalo aký smer si si teda vybrala. Napíš mi to prosím ťa na mail dida941@azet.sk.
__
a minonka ďakujem za ten odkaz.

minonka565

LETICIA - tak mi napis, pls, lebo ja tu nie som registrovana ani nič..prihlasit a pisat s tebou sa mi neda..som tu kratko nwm ako to tu funguje...A dakujem ti.

minonka565

leticia - -No a ptm ma ešte napadlo toto: Studijny program: ochrana osob a majetku pred poziarom, je to vo zvolene..ale je tam asi matika..takže nič..ale kamarat mi vravel, že je to vraj super platene..a že chodim len kontrolovat tie zastrčky a obvody na školy a firmi že či to maju dobre...

minonka565

LETICIA - aoh, pls chcem sa opýtat, z matiky som na tom tak ako ty, stačia mi tie základy a necem sa ubrat ekonomickým smero ,ale nwm čo si vybrat lebo sa mi apcia prave tie ,,podradne,, predmety ako socilana praca a andragogika a aj masemdialan mi pride super.
no a ptm je tu ešte herectvo...
Ty si si LETICIA čo vybralala????

LETICIA

aj ja mam OA, ale dala som sa na iny smer, ako ekonomika, mne staci z matematiky plus minus krat a delene, ale take skoly ako mazmedialna, socialna, verejna sprava, etnologia a take podobne hovadiny nestoja ani za to .... a bacha pyschologia je tazka u nas z oa nevzali nikoho, aj ja by som to brala. markiza na teba necaka.

zvedavá11

Obidve školy sú zamerané podobne, no myslím, že žurnalistika viac na písanie a masmediálna na moderovanie v telke, v rádiu. Ale z obidvoch škôl máš šancu vo všetkých médiách. Nepošleš mi ten link prosím ťa?