ahojte. najdem nejaku dusu,ktora bude chudnut somnou?:-)ale nie ze 3 kila.. meriam 168 a vazim 81kg.znie to katastrofalne,ale navonok to az tak nevidno.nevravim ze nemam vankuse..ale ani taka tragedia to neni vzhladom na tie cisla.aj tak vsak chcem dat dole 20kg.nedavam si limit ze dokedy..proste to len chcem dat dole.od januara doteraz som mala fixovanu celu nohu po uraze,takmer nulovy pohyb a strava na intraku..a kilka nabehli len tak puklo.prida sa niekto? S.
schudnut 20kg chcem!
annamaria tak mierami si mozme takmer podat ruky :/ len ja som na tom tusim este horsie pas 88, boky 108 a stehno 63 :(
a ked na mna ide hlad a mam moznost si zacvicit, tak cvicim, potom nie som hladna :D alebo kava (ale bez kofeinu, bo to by som pri mojom hlade pila aj 3 kavy denne :D)
no deni, tak som to stihla skôr, ale ma skoro odvalilo... pas 90, boky 108 a stehno 59... katastrofa... pomoooooc...
jednym slovom- zuvacky :D
deni2 miery ti napíšem večer (som v práci), lebo som sa nejak v poslednej dobe nemerala (teda ak to zvládnem, ked uvidím tie čísla ...) a môj jedálniček no ešte som nezačala, tak sa budem inšpirovať vašim jedálničkom... lenže ja som hladná už len čo o tom píšete... ááááááá som strašná ... nedokážem odolať, čo mám s tým robiť? ako to vy prekonávate?
tak ja zvyknem na rajanky si dat cerealie s mliekom, potom obed nejaka ryza alebo cestoviny bez mäsa, olovrant to si dam len nejake ovocie alebo nieco malicke a veceru co mama navari (vcera 10 hranoliek, hrasok, zelenina)
no ja rano vstanem, dam kavej, vypijem pol litra bilinkoveho caju a idem behat :) potom desiata je pohar acidofilneho mlieka, dnes obed segedinsky gulas so sojou, lebo som vegetarianska(bez smotany robeny) a dva knedliky a na veceru rozmyslam,ze si dam bud jogurt, cottage cheese alebo tuniaka, este neviem :)
tak zeny, ako sa vam dari? Mne v tomto strasnom teple ani jest nechuti, ale ani nevladzem tolko cvicit :(
vcera som zjedla ráno rajec chleba s maslom a paradajkou, desiata- kava s mliekom (ja davam mlieka strasne vela, preto to ratam za desiatu :D), obed morcaci rezen a krajec chleba + zelenina a potom vecer activia a cvicila som pump it up, ale vydrzala som len 40 min :D a potom vecer posilovanie zadku, stehien a brucha
dnes:
ranajky krajec chleba+syr+cesnak (este teraz ho citim :D), a stihla som uz aj kavu s mliekom a prave verim obed- zeleninove rizoto :) uz sa tesim...aj dnes bolo pump it up 40min+strecing a vecer posilovanie :)
napiste aj vy, co papate, nech sa inspirujem :)
annamaria a ake mas miery? lebo ja mam podobne ako ty mam 169cm a 74 kg a tiez tych 10 chcem dat dole, pás mám 80, boky 98 a stehno 64
ahojte, som tu nová a veľmi ma zaujali vaše skúsenosti, mám tiež problémy s váhou a chcela by som schudnúť asi 10 kg (keby aj viac nevadí :) ), pevne verím, že sa mi to spolu s vami a vašimi skúsenosťami podarí.. nepatrím k tým typom, čo vydržia držať diety, ale zmenšiť porcie a možno sa trošku vyhnúť sladkostiam zvládnem... držte mi palčeky... ja držím vám... mám 168 cm a 75 kg... verím, že o mesiac toho bude menej...
deni: zacala som medzi kazdymi jedlami pit 0,5l cistej vody, po ranajkach 15min.cvicim na rotane, a vecer beham 30min(prvych 9dni som behala len 20min) no a jem 5x denne. Posledne jedlo o 19:00. A jem co mi chuti :) a co chcem...len sa riadim 3 pravidlami:
1.na obed si vzdy dam aj polievku-do misky a riadne teplu
2.po obede uz nejem nic co obsahuje muku
3.snazim sa viac zeleniny (tej som zvykla velmi malo!)