ahojte. najdem nejaku dusu,ktora bude chudnut somnou?:-)ale nie ze 3 kila.. meriam 168 a vazim 81kg.znie to katastrofalne,ale navonok to az tak nevidno.nevravim ze nemam vankuse..ale ani taka tragedia to neni vzhladom na tie cisla.aj tak vsak chcem dat dole 20kg.nedavam si limit ze dokedy..proste to len chcem dat dole.od januara doteraz som mala fixovanu celu nohu po uraze,takmer nulovy pohyb a strava na intraku..a kilka nabehli len tak puklo.prida sa niekto? S.
schudnut 20kg chcem!
deni od marca do dnešného dňa a návod? musíš začať jesť! :)
tany tak to gratulujem :) a za aky cas? napis nam navod :D
Ja som dala dole už 17kg ešte tri a som maximálne spokojná :)
annamaria leco je v podstate zdrave teda neviem ci si mala aj s klobasou, ale ja si zvyknem robit olivovy olej, rajciny, paprika, a vajicko co je najzdravsia bielkovina takze v pohodke :)az na tie grilazky :D
potkanica tie vycitky poznam aj ja ...ale ja si to vzdy tak alibisticky ospravedlnim a sak som dnes bola hodinu na spinningu :)ale ze vraj chudnutie zacina v hlave no :)
vcera som sa celkom drzala az ked dosla na mna kriza na obed som mala tuniakovy salat :) a pak som dostala neuveritelnu chut na sladke tak som si spravila kakao z nizkotucneho mlieka :D tak neviem ci je to az taky prehresok???
idem teraz za chvilu na spinning a pilates a potom sa cely den budem kupat tak dufam ze nebudem mat chutky :)) este mam aj pred svojimi dnami takze si viete predstavit :[
sorry nedalo to cely link na tej stranke treba najst film Tajomstvo
baby ved nato tu mame toto forum!aby sme sa vzajomne podporovali!takze ktora z vas zajtra zlyha,s tou sa nebavim :D takze zajtra chcem pocut LEN DOBRE SPRAVY,ktora ako co zvladla ;)
pozri si tento film www.otv.sk ja sa to snazim teraz aplikovat aj na chudnutie ale skusala som to s inymi vecami a tento film mi uplne zmenil zivot k lepsiemu :)
no a s tym mam ja problem...so psychikou...asi kazdy den si hovorim,ze ja nemam sancu schudnut, ze to nedokazem :( ach, budem to musiet nejako zmenit!
uz ked nieco take zjes tak si to nevycitaj lebo ked na to myslis tak telo to este rychlejsie uklada do zasob, vsetko ej to hlavne o myslení
inak baby co robite so strasnymi vycitkami svedomia, ked ste zjedli nieco vazne nezdrave?? :/