Co zeny vlastne chcu?

Príspevok v téme: Co zeny vlastne chcu?
vulabi

Mam 19. Prejdem rovno k problemu. Chcem si najst uz naozaj vazny vztah a nie len taku tyzdnovu "odtrhovacku"

Stalo sa mi, ze som nedavno spoznal na jednej miestnej zabave dievca, pacilo sa mi, aj ja jej, zblizili sme sa, padli bozky...bolo nam spolu super, vypital som si FB, cislo ...

Neskor, doma sme si pisali, a padla otazka, ze kedy sa znova stretneme ... bolo mi povedane, ze nevie, ale ked uz budeme spolu vonku, len ako kamosi ... vraj so mnou nechce nic mat, vraj pre to, ze som pre nu prilis dobry chalan, a nechce mi ublizit, lebo ma zlu minulost.
Samozrejme nie som naivny, a neverim, ze to je ten dovod. Odvtedy s nou nekomunikujem. Som zial povaha, ktora neznasa klamstva a ona ma zjavne oklamala. To netolerujem.

Chcem sa vsak spitat, co zeny chcu ?? Bavil som sa o tom s kamaratkou, ona mi povedala, vraj zeny nepritahuju mili a dobry chalani (ako som aj ja), a skor idu po takych "kasanovoch", najlepsie je, ked su mierne arogantny az namysleny.

Ale ked ten "uzasny kasanova" svoju priatelku podvedie, tak zeny "placu" aky su chalani debili, pritom mozno pred nosom maju niekoho, kto by im zniesol modre z neba, ale ten je pre nu "prilis dobry".

Da sa vobec nezacat si vztah pre to, ze druha polovicka je pre daneho cloveka "prilis dobra" ???

Jooe Ker

kebyze som zamerana na ciele ,tak urcite aj geny a ......... podobne blabotacke ,ale kedze ma viac zaujimaju city a kvalita vztahov a ine hodnoty ........... takze som asi ???????? ........neviem co :/

xyzz

Podľa mňa ti chcela jemne naznačiť že sa jej proste nepáčiš.
A k tomu čo chceme, otázka môže znieť aj opačne- Čo chcú muži? Nedá sa jednoznačne odpovedať, niekto chce prsnatú štíhlu blondýnu, niekto normálnu babu s pár kilami navyše. Tak isto aj ženy- niekto chce milého, verného chalana ktorý bude ľúbiť a niekto arogantného idiota.

GiovanniX

poviem ti to takto,na svete len jeden muz pochopil zenske zmyslanie a zevraj od smiechu umrel,tak asi tolko :D
ani ja ich nechapem a ani sa ich nesnazim chapat,proste inak rozmyslaju ako my,logiku nehladaj tam kde nie je...
tym nechcem zeny urazit,velakrat ani oni nepochopia nas....

lucky_p

Mna vzdy pritahovali chlapi, ktori su normalni a na nic sa nehraju.. Arogantni muzi, typu casanova atd.sa nemozu pacit mudro uvazujucim zenam..mam kamaratku, ktora si neda poradit, stale dychci len po nabuchanych, frajerskych trapkoch s dutou hlavou a potom vzdy tak aj dopadne..mna taki nikdy nepritahovali, hoci stacilo lusknut s prstom;-)