Z cloveka, ktory bol moj dobry kamarat sa stal moj priatel. Neskutocne si rozumieme vo vsetkom, ale ma to hacik. Je odo mna o necelych 18 rokov starsi a este k tomu vsetkemu aj zenaty. Na zaciatku som to chcela ukoncit, lebo som si uvedomovala to obrovske riziko,ale bol tak neodbitny, ze som to nakoniec vzdala a teraz uz prehrava rozum a vitazia city. Milion krat sme sa o tom rozpravali, ale zaver z toho aj tak bol,ze sme spolu.neviem co s tym dalej, milujem ho ako nikdy nikoho predtym ale stale niekde v kutiku duse sa mi vynara ta rozumna myslienka z uvodu.Dajte dajaky tip, co s tym.
vztah so starsim muzom
ivvanka:
kašli na každého, pokiaľ to tebe vyhovuje. dnes zadarmo nic nedostanes, a ked si pritom este aj uzijes...
mozno keby sa tvoj priatel viac snazil...
alebo keby si ho viac milovala...
Nie si sama, kto ma takéto 2 zivoty a ked sa ti to paci, nevidim problem
ivvanka: a to ti nevadi, ze si *urva? tvoj priatel musi byt taky mensi dilinko, ked si nevsimne vsetky darceky, dovolenky, super plat s premiami ;-)) vo veku 22 rokov, kedy asi nebudes este mat skoncenu VS a dostatok pracovnych skusenosti na taku poziciu, kde by si si ich zarobila vlastnymi vedomostami
ivanka, ten tvoj chcalan z teba musí mať neskutočnú radosť.Šéf samozrejme tiež.
ivvanka
A tvoji spolupracovnici to nevidia?
Ak sa naozaj tak veľmi ľúbite,vo vašom vzťahu nevidím problém,dokonca ani ten vekový rozdiel.Ani jeho manželka by nemala byť prekážkou(určite má dôvod "zanedbávať" ju a venovať sa viac tebe)Ak si ho jeho manželka nevie udržať(či už mu robí víčitkyl,scény a život s ňou sa pre ňho stáva peklom)to predsa nie je tvoja vina,najmä ak mu je s tebou fajn.Horšie by to bolo,keby mal dieťa ...
SSSSofi-máš pravdu,ja mám 22,mám chalana,no tiež sex to je ako kratka bleskovka,ja sa ani nespravim,ani nemäm z toho nič. Asi rok ma obrába môj šéf....mám super plat,prémie,tiež darčeky,dovolenky a volna kolko chcem a sex s ním je super...dlho mu trvá kym sa spraví a mám vždy orgazmus. A mám super výhodu,nemôže mať deti,tak že si to vychutnávam...tak 1-3xmesačne.Je to všetko o tom..s kým a kedy.
sofi,ty si dobre primitivne stvorenie.Predpokladam,ze mas 16/mozno aj menej,ak viac ,je mi ta luto,lebo z tohto nevyrasties/
Milá zvedavá, tu mám chuť napísať len jednu vetu. Klasický, rokmi potvrdený prípad, muž už skoro v rozvodovom konaní a Vy záchrankyňa, ktorá je tá pravá a chápavá a zatiaľ kamarátka. Jeden bozk „na rozlúčku". Zrejme ste už riadne zaľúbená a nepriznávate si to ani sama pred sebou. Áno, veľké vzrušenie, dvakrát do týždňa sa stretnúť, rýchlo pomilovať niekde bokom, aby nás nestretol nikto známy. A potom sa vrátiť k svojej manželke, ktorá je Xantipa, vôbec mi nerozumie a je to na nevydržanie. Možno ďalších 5-10 rokov na nevydržanie.
A čo bolo na začiatku vzrušujúce sa stane ubíjajúcim. Žiadne kino, spoločné stretnutie s kamarátmi, radosť, smiech. Ale strach, nervozita, kedy sa konečne rozvedie. A jeho manželka si žije v pokojnom vzťahu a ani netuší, že existujete.
A ešte to čo znie ako klišé, ale určite nie je - hráte druhé husle a rozbíjate rodinu. Nech si Váš ženatý „kamarát", ak je to také zlé v jeho manželstve, možno aj cez rozvod, dá veci do poriadku a potom máte šancu.
Teraz radím nestretávať sa, takéto kamarátstvo neexistuje, nekazte si život čakaním na niečo, čo vôbec nemusí prísť.
Ja myslím, že ten vekový rozdiel problém nie je. Ale v tom, že je ženatý áno. Ty sama musíš vedieť, čo chceš. Či chceš byť milenkou alebo chceš mať normálny vzťah.
Ssssofi:
neprislo ti zle, ked si to po sebe precitala?
Ja len tak, ze bahenne kupele sa tiez nemaju prehanat, ani ked ide o citove alebo moralne bahno :(