vztah so starsim muzom

Príspevok v téme: vztah so starsim muzom
pata3

Z cloveka, ktory bol moj dobry kamarat sa stal moj priatel. Neskutocne si rozumieme vo vsetkom, ale ma to hacik. Je odo mna o necelych 18 rokov starsi a este k tomu vsetkemu aj zenaty. Na zaciatku som to chcela ukoncit, lebo som si uvedomovala to obrovske riziko,ale bol tak neodbitny, ze som to nakoniec vzdala a teraz uz prehrava rozum a vitazia city. Milion krat sme sa o tom rozpravali, ale zaver z toho aj tak bol,ze sme spolu.neviem co s tym dalej, milujem ho ako nikdy nikoho predtym ale stale niekde v kutiku duse sa mi vynara ta rozumna myslienka z uvodu.Dajte dajaky tip, co s tym.

salamandra

ivvanka:
kašli na každého, pokiaľ to tebe vyhovuje. dnes zadarmo nic nedostanes, a ked si pritom este aj uzijes...
mozno keby sa tvoj priatel viac snazil...
alebo keby si ho viac milovala...
Nie si sama, kto ma takéto 2 zivoty a ked sa ti to paci, nevidim problem

Maoam

ivvanka: a to ti nevadi, ze si *urva? tvoj priatel musi byt taky mensi dilinko, ked si nevsimne vsetky darceky, dovolenky, super plat s premiami ;-)) vo veku 22 rokov, kedy asi nebudes este mat skoncenu VS a dostatok pracovnych skusenosti na taku poziciu, kde by si si ich zarobila vlastnymi vedomostami

Zaran

Ak sa naozaj tak veľmi ľúbite,vo vašom vzťahu nevidím problém,dokonca ani ten vekový rozdiel.Ani jeho manželka by nemala byť prekážkou(určite má dôvod "zanedbávať" ju a venovať sa viac tebe)Ak si ho jeho manželka nevie udržať(či už mu robí víčitkyl,scény a život s ňou sa pre ňho stáva peklom)to predsa nie je tvoja vina,najmä ak mu je s tebou fajn.Horšie by to bolo,keby mal dieťa ...

ivvanka

SSSSofi-máš pravdu,ja mám 22,mám chalana,no tiež sex to je ako kratka bleskovka,ja sa ani nespravim,ani nemäm z toho nič. Asi rok ma obrába môj šéf....mám super plat,prémie,tiež darčeky,dovolenky a volna kolko chcem a sex s ním je super...dlho mu trvá kym sa spraví a mám vždy orgazmus. A mám super výhodu,nemôže mať deti,tak že si to vychutnávam...tak 1-3xmesačne.Je to všetko o tom..s kým a kedy.

teda

sofi,ty si dobre primitivne stvorenie.Predpokladam,ze mas 16/mozno aj menej,ak viac ,je mi ta luto,lebo z tohto nevyrasties/

Milla6

Milá zvedavá, tu mám chuť napísať len jednu vetu. Klasický, rokmi potvrdený prípad, muž už skoro v rozvodovom konaní a Vy záchrankyňa, ktorá je tá pravá a chápavá a zatiaľ kamarátka. Jeden bozk „na rozlúčku". Zrejme ste už riadne zaľúbená a nepriznávate si to ani sama pred sebou. Áno, veľké vzrušenie, dvakrát do týždňa sa stretnúť, rýchlo pomilovať niekde bokom, aby nás nestretol nikto známy. A potom sa vrátiť k svojej manželke, ktorá je Xantipa, vôbec mi nerozumie a je to na nevydržanie. Možno ďalších 5-10 rokov na nevydržanie.

A čo bolo na začiatku vzrušujúce sa stane ubíjajúcim. Žiadne kino, spoločné stretnutie s kamarátmi, radosť, smiech. Ale strach, nervozita, kedy sa konečne rozvedie. A jeho manželka si žije v pokojnom vzťahu a ani netuší, že existujete.

A ešte to čo znie ako klišé, ale určite nie je - hráte druhé husle a rozbíjate rodinu. Nech si Váš ženatý „kamarát", ak je to také zlé v jeho manželstve, možno aj cez rozvod, dá veci do poriadku a potom máte šancu.

Teraz radím nestretávať sa, takéto kamarátstvo neexistuje, nekazte si život čakaním na niečo, čo vôbec nemusí prísť.

lienocka2

Ja myslím, že ten vekový rozdiel problém nie je. Ale v tom, že je ženatý áno. Ty sama musíš vedieť, čo chceš. Či chceš byť milenkou alebo chceš mať normálny vzťah.

muchacc

Ssssofi:
neprislo ti zle, ked si to po sebe precitala?
Ja len tak, ze bahenne kupele sa tiez nemaju prehanat, ani ked ide o citove alebo moralne bahno :(