vztah so starsim muzom

Príspevok v téme: vztah so starsim muzom
pata3

Z cloveka, ktory bol moj dobry kamarat sa stal moj priatel. Neskutocne si rozumieme vo vsetkom, ale ma to hacik. Je odo mna o necelych 18 rokov starsi a este k tomu vsetkemu aj zenaty. Na zaciatku som to chcela ukoncit, lebo som si uvedomovala to obrovske riziko,ale bol tak neodbitny, ze som to nakoniec vzdala a teraz uz prehrava rozum a vitazia city. Milion krat sme sa o tom rozpravali, ale zaver z toho aj tak bol,ze sme spolu.neviem co s tym dalej, milujem ho ako nikdy nikoho predtym ale stale niekde v kutiku duse sa mi vynara ta rozumna myslienka z uvodu.Dajte dajaky tip, co s tym.

iveta444

prezila som 2 vztahy so zenatymi. a uz NIKDY V ZIVOTE. chapem ze clovek si nevybera do koho sa zalubi ale ver tomu ze nakoniec sa budes trapit ty. Lebo on od zeny neodide. Nikdy neodidu. mozno mizive percento muzov ale vacsinou zostanu a milenka si moze liecit zlomene srdce. mala si sa na nho vykaslat na zaciatku kym si nebola taka zalubena. a tipujem ze aj tebe omiela ako neni so zenou stastny, ze mu nerozumie, ze k nej uz nic neciti....typicke dristy zenatych

talentmania

Ale naozaj tu absolutne nieje co riesit but alebo:)
A neviem vlastne aky tip potrebujes aby sa ti nevynarala ta myslienka z uvodu alebo aky tip na co vlastne?Aj tak ti tu kazdy zacne pisat aby si to ukoncila a ty budes odpovedat ze ano ale co mam robit ked ja ho tak strasne milujem.... a vsak ak chodis na toto forum tak vies ako to cele dopadne tema sa moze zvrtnut uplne inym smerom but budes len obycajna ku...va alebo zlato....a.Vsak vies co myslim.Koniec koncov aj tak to zalezi len na vas ako to bude dalej:D))

Maoam

presne tak...ma mladu krasnu milenku zadarmo ktora ho este aj miluje - preco by to nevyuzil??

pripadov, kedy sa naozaj rozvedie je promile, je to len v tvojich rukach, ale toto zazije vela zien, potom sa spamätaju

talentmania

But sa s nim rozides alebo budes nadalej jeho milenka to je cele.Tu asi nieje co riesit iba ak by on pomyslal na rozvod:)

Maoam

A co spolu robite (teda okrem sexu), ako travite cas, ide s tebou normalne von po ulici, chodite na vylety alebo sa stretavate vylucne tajne? Co ti rozprava o manzelke? Ze maju krizu, problemy alebo stoja pred rozvodom?

Maoam

To ze je starsi nie je problem, poznam vela takych vztahov. Problem je v tom, ze je zenaty.
Ty si sa zalubila....ach jaj.