Ahojte baby... =) som tu nová =) po prázdninách idem do maturitného ročníka a ešte som nestretla chalana, ktorý by za niečo stál =/. Dá sa povedať, že som nikdy nemala chlapca... nie kvôli tomu, že by nemali záujem... ale skrátka dnešným mladým chalanom ide hlavne o sex =/ a o to, aby mali dáku babu... ja túžim po chlapcovi, ktorý by ma mal rád takú, akú som... s ktorým by som si rozumela...milého, inteligentného, rozumného, maniaka do hudby =)... viete, mne je zle z týchto dnešných chalanov ... a z týchto vzťahov... poznám neskutočne veľa prípadov, keď vzťahy stroskotali kvôli tomu, že si jeden z nich našiel niekoho "lepšieho"...."krajšieho".... ako to vnímate vy? Tiež ste na tom podobne ako ja? Alebo ste šťastne zadané? ...
Kedy konečne ten správny chalan?
Ja si myslím, že to je dosť podstatná vec - pre mňa určite ... odmalička patrila hudba medzi moje priority... spievam v otcovej kapele ... koncertujeme, keď sa dá... hrám na klávesoch, na gitare ... skladám texty ... zbožňujem koncerty ... skrátka - milujem všetko, čo s muzikou súvisí ...
hladat niekoho na zaklade hudby to nieje dobry napad. ;)
ja ti to urychlim a prezradim ti nieco, naco by si sama urcite dosla len neskor :-) ci si z niekym rozumies po hudobnej stranke je vo vztahu tak nepodstatna vec ze to ani neviem k nicomu prirovnat...
Hlavne metalovú a rockovú ... aj to je ten problém, že s málokým si rozumiem po hudobnej stránke ... rada chodím na koncerty ... nepijem, nefajčím ...
Spravny chalan v puberte? No to sa este nahladas...