Kedy konečne ten správny chalan?

Príspevok v téme: Kedy konečne ten správny chalan?
Pastelka...

Ahojte baby... =) som tu nová =) po prázdninách idem do maturitného ročníka a ešte som nestretla chalana, ktorý by za niečo stál =/. Dá sa povedať, že som nikdy nemala chlapca... nie kvôli tomu, že by nemali záujem... ale skrátka dnešným mladým chalanom ide hlavne o sex =/ a o to, aby mali dáku babu... ja túžim po chlapcovi, ktorý by ma mal rád takú, akú som... s ktorým by som si rozumela...milého, inteligentného, rozumného, maniaka do hudby =)... viete, mne je zle z týchto dnešných chalanov ... a z týchto vzťahov... poznám neskutočne veľa prípadov, keď vzťahy stroskotali kvôli tomu, že si jeden z nich našiel niekoho "lepšieho"...."krajšieho".... ako to vnímate vy? Tiež ste na tom podobne ako ja? Alebo ste šťastne zadané? ...

Pastelka...

Ja si myslím, že to je dosť podstatná vec - pre mňa určite ... odmalička patrila hudba medzi moje priority... spievam v otcovej kapele ... koncertujeme, keď sa dá... hrám na klávesoch, na gitare ... skladám texty ... zbožňujem koncerty ... skrátka - milujem všetko, čo s muzikou súvisí ...

sweater

ja ti to urychlim a prezradim ti nieco, naco by si sama urcite dosla len neskor :-) ci si z niekym rozumies po hudobnej stranke je vo vztahu tak nepodstatna vec ze to ani neviem k nicomu prirovnat...

Pastelka...

Hlavne metalovú a rockovú ... aj to je ten problém, že s málokým si rozumiem po hudobnej stránke ... rada chodím na koncerty ... nepijem, nefajčím ...