Kedy konečne ten správny chalan?

Príspevok v téme: Kedy konečne ten správny chalan?
Pastelka...

Ahojte baby... =) som tu nová =) po prázdninách idem do maturitného ročníka a ešte som nestretla chalana, ktorý by za niečo stál =/. Dá sa povedať, že som nikdy nemala chlapca... nie kvôli tomu, že by nemali záujem... ale skrátka dnešným mladým chalanom ide hlavne o sex =/ a o to, aby mali dáku babu... ja túžim po chlapcovi, ktorý by ma mal rád takú, akú som... s ktorým by som si rozumela...milého, inteligentného, rozumného, maniaka do hudby =)... viete, mne je zle z týchto dnešných chalanov ... a z týchto vzťahov... poznám neskutočne veľa prípadov, keď vzťahy stroskotali kvôli tomu, že si jeden z nich našiel niekoho "lepšieho"...."krajšieho".... ako to vnímate vy? Tiež ste na tom podobne ako ja? Alebo ste šťastne zadané? ...

Pastelka...

Vedela by som zohnať akurát len mladého 15-ročného bubeníka, no aspoň jedného seriózneho gitaristu a basáka s chuťou hrať som nenašla ... všetci už buď majú kapely alebo už nemajú na také veci čas ...

Pastelka...

Áno, chodíme hrávať :) po baroch ... po festivaloch zatiaľ nie, i keď niečo sa rysovalo, no basák mal zdravotné problémy, takže nakoniec z toho nič nebolo, ale nevadí :) my hráme hlavne pre radosť ... a všetci členovia okrem mňa chodia do práce a majú rodiny, takže aj s tými dovolenkami to nebolo bohviečo ... nie všetci mali dovolenky v rovnakom čase ... a ja mám cez prázdniny dostatok času, lenže nedokážem ho až tak kreatívne využiť ... neprotestovala by som, kebyže som aj v inej kapele ...

Inner

stastne zadana som az od svojich 23 rokov... dovtedy som sa stretla s roznymi chlapcami a muzmi... no s vekom sa menia i priority a pohlad na vztah. Chce to istu zrelost a jasnost v tom, co clovek vlastne hlada. Avsak v kazdom veku sa najdu ludia, co za to stoja... ;-)

jajka001_

no dnesna mladez je cela o sexe. to je ten vplyv tv, filmov a časákov. šak som to pred 15timi rokmi hovorila :)

Pastelka...

Tak spievam kadečo ... niečo zo slovenskej tvorby (napríklad Elán), Iron Maiden, Motorhead, Pink Floyd, Led Zeppelin, Guns n Roses, Evanescence, no máme aj vlastné pesničky ...