Kedy konečne ten správny chalan?

Príspevok v téme: Kedy konečne ten správny chalan?
Pastelka...

Ahojte baby... =) som tu nová =) po prázdninách idem do maturitného ročníka a ešte som nestretla chalana, ktorý by za niečo stál =/. Dá sa povedať, že som nikdy nemala chlapca... nie kvôli tomu, že by nemali záujem... ale skrátka dnešným mladým chalanom ide hlavne o sex =/ a o to, aby mali dáku babu... ja túžim po chlapcovi, ktorý by ma mal rád takú, akú som... s ktorým by som si rozumela...milého, inteligentného, rozumného, maniaka do hudby =)... viete, mne je zle z týchto dnešných chalanov ... a z týchto vzťahov... poznám neskutočne veľa prípadov, keď vzťahy stroskotali kvôli tomu, že si jeden z nich našiel niekoho "lepšieho"...."krajšieho".... ako to vnímate vy? Tiež ste na tom podobne ako ja? Alebo ste šťastne zadané? ...

Pastelka...

jajka001_ - tých muzikantov poznám až až .... a dobre viem, akí sú ... fajčia, pijú ... a s tou prelietavosťou tiež súhlasímP ... slušných metalistov som ešte nestretla ! ... ak nerátam môjho ocina a parťákov z kapely :) (ktorý sú už dávno ženatý a majú dvoje vlastné rodiny)

Pastelka...

sweater - ale ani sa nečudujem, že ma nechápeš ... pretože to dokáže pochopiť len fanatik do muziky ... akým som aj ja...

Pastelka...

sweater - očividne tomu nerozumieš ... ja hudbou žijem .... prídem domov zo školy, dačo sa naučím a idem hrať - gitara, klávesy ... cez víkendy trénujeme v skúšobni s otcovou kapelou ... chodím na koncerty ... v škole počas voľnej chvíle skladám texty ... neviem si predstaviť, že by to môj partner netoleroval ... proste potrebujem človeka, ktorý je na tom podobne ...

system

presne tak ved si nehladas partaka do kapely ale partnera, protiklady sa pritahuju :D boze no tak nebude chodit na vase koncerty a ak ta ma rad tak raz za cas to vydrzi ;) ako vazne je to podla mna uplne banalna vec take ze nechcem nikoho kto pocuva radio a POP :D napr. :D

sweater

budes mat zopar vztahov, a potom zistis ake veci su skutocne podstatne... naco potrebujes aby to bol tiez rocker? aby ste sa nehadali ake radio mat zapnute v aute? alebo naco? lebo mna nic ine nenapada..

jajka001_

no mne napriklad na hudobnom vkuse tiez velmi zalezi. aj ked je pravda ze to nie je to najpodstatnejsie, predsa len, zit s nejakym technotypkom? brrr :)

Pastelka...

Neviem si predstaviť, že by som chodila s niekým, s ktorým by som nebola po hudobnej stránke na podobnej vlnovej dĺžke ... hudba je neoddeliteľná súčasť môjho života ...