Zvlastna hrcka na zaciatku zadku

Príspevok v téme: Zvlastna hrcka na zaciatku zadku
Karpo

Zdravim, uz dlhsiu chvilu mam problem s tym, ze na zaciatku zadku od chrbta, presne medzi zaciatkami "poliek", mam akysi vyrastok. Neboli ma casto, len niekedy, ked sedim "neprirodzene", teda viac na chrbne /v skole som tak casto sedaval, a vlastne aj doma, aj stale sedavam/. Niekedy mam pocit ze to krvaca, teda par krat pri vytierani zadku som objavil aj krv vyssie nad vyterom. A casto mavam krvavu cast trenirok, ktora prislucha pozicii tohoto vyrastku. Usudzujem ze ten vyrastok je toho pricinou.

K lekarovi s tym ist samozrejme nechce, dufam ze to nejako zmizne, teda ze mi poradite nejaky pripravok.

Pre lepsie porozumenie som to aj odfotil (najzvlastnejsie fotenie mojho zivota), radim neklikat ak nechcete!!!:
imageshack.us

Cital som ze by to mohla byt zlata zila teda hemoroidy, ale vo vacsine tem je to pri konecniku, toto je na zaciatku zadku. Dakujem za vsetky prispevky.

Ericka28

Dobry den chcela by som sa opytat ci my nevie niekto poradiť co to môže bit hambim sa uz vyše dvoch týždňoch mam Niečo v konečníku niejaky vyrástok je to ako fazula a uz tam mam dve . Pri stolici ma to velmi boli az sa bojím ist na záchod a aj krv my ide hambim sa neviem kde mam ist k akému doktorovi dakujem

Karpo

Bol som si prave kupit tie dva spominane vyrobky. Pozeral som si ich na internete a su "k mání". Avsak v mojej lekarni mi ta pani povedala, ze Betadine mast je len na predpis. Tak som zobral len ten roztok, myslite ze mala pravdu, ked sa da ta mast objednat z internetu? V meste mame ine lekarne, ci mam ist teda skusit inde.

Karpo

Dakujem jajka001_, aj ostatnym. K doktorovi nechcem ist, je to tam uz dlhsie a vyraznejsie problemy som s tym nemal, teda neboli ma to len ak sedim "na kostrci". U doktora som nebol niekolko rokov, pretoze som nemal s nicim problem ani ziadnu chorobu, a nerad by som to zmenil (klop klop).

Precital som si temu ktora bola doporucena jajkou, pojdem si kupit ten Betadine dezinfekciu a krem, a vyskusam to vytlacit.

Usudzujem ze to je zo sedaveho zamestnania (informatik). A potenia chrbta (najma teraz v lete).

Napisem sem ako to prebiehalo, dakujem za rady :).

jajka001_

chod s tym ku lekarovi. nechcem ta strasit ale citala som take hrozne clanky o niecom podobnom, nie nie su to hemeroidy, praveze na tom mieste kde pises, nehojaca sa rana, choroba ci syndrom, malo to aj nazov. chod ku lekarovi