Nechce mi to robiť oralne...

Príspevok v téme: Nechce mi to robiť oralne...
demiro

Chcel by som hlavne poradu od žien!Som ženaty dlho,asi 12rokov,no žijem v stalej tužbe po oralnom sexe,ešte som nezažil ten pocit láskania penisu ústami a jazyčkom. Som zadaný,no manželka ma k tomu odpor,pritom ja ju pravidelne tak spravím.Už som skušal i dohovor,no nepomohlo.Prestal som jej to tak robiť i ja,no odbila ma..že ona ma o to neprosí,pritom mňa dráždi laskanie klitorisu a jaskyňky jazýčkom! Poraďte prosím ale uprimne,nie blbosti a zavadzačky!! Ďakujem!!!

demiro1

snehuliatko.
Si určite žena,ale ja snivam o tom ako si ho pekne pusou vymodeluje a jemne dráždi až k uplnemu stoporeniu a až k vyvrcholeniu,chcem citiť jazyček na žaludi,bože,veď iní muži to maju skoro každý deň! Viem,čo chceš povedať...načo si si ju bral!Uprimne Ti poviem,boli sme mladí a hlupi,nerozvážni a hr-do všetkeho! Asi takto by som to klasifikoval,asi teraz by to inak dopadlo!
Radim všetkym...výskušať autíčko vo všetkom pred kúpou!!!

snehuliatko

niektorým ženám sa to jednoducho hnusí robiť to svojmu partnerovi orálne...tak ju do toho hlavne netlač aby ste predišli zbytočným hádkam :-) ak to sama nechce nemá význam ju presviedčať...urobí to keď sa na to bude cítiť...ale nevešaj hlavu možno ťa raz prekvapí :-))