Chcel by som hlavne poradu od žien!Som ženaty dlho,asi 12rokov,no žijem v stalej tužbe po oralnom sexe,ešte som nezažil ten pocit láskania penisu ústami a jazyčkom. Som zadaný,no manželka ma k tomu odpor,pritom ja ju pravidelne tak spravím.Už som skušal i dohovor,no nepomohlo.Prestal som jej to tak robiť i ja,no odbila ma..že ona ma o to neprosí,pritom mňa dráždi laskanie klitorisu a jaskyňky jazýčkom! Poraďte prosím ale uprimne,nie blbosti a zavadzačky!! Ďakujem!!!
Nechce mi to robiť oralne...
demiro....ja mam tolko roboty,k tomu male dieta,som rada,ze niekedy si kludne mozem sama dobre urobit :DDDD nehladam nikoho,nie som typ,co hlada nahradu !! :D ci mi on je verny ?? myslim ze je,lebo je s ludmi co poznaju aj mna a urcite by mi niekto nieco povedal :D aj v Spanielsku je "ludska zavist" :D a k tomu tiez ma roboty vyse hlavy.co ja viem,on vydrzal bez sexu najdlhsie vyse roka a ja skoro rok,to sme nemali partnerov.keby sme pubertiaci urcite by sme mozno podviedli,ale v "nasom" veku sme radi,ze sa mame :DDD takze "ubohe" 3 mesiace nas nezabije :DDD
demiro6 - nevera nie, ale doplnenie ??? Spadol si z Marsu ?
Prečo nechce! Ja to mám rada a muža i v noci začnem draždiť ustami na penise,stači mi nejaký taky sen alebo film a potom to už ide samo!
veď to je to najlepšie,keď ma on lýže a ja ho fajčím!!!Často dame 69polohu a ideme až do konca!!Ja ho vyfajčím a vysajem všetko semiačko a on ma lyže až k orgazmu...potom pokračujeme v jemnom dráždení a dáme druhé kolo! Niekedy to zas robime klasicky a to hocikedy,keď pride chuť!!! Čo to máš za ženu,ľutujem Ťa!!!
Blondula!
A ako to dovtedy vydržíš, Bože,závidím Ti ako sa tešíš,to by som ja potreboval! Ak Ti zas odíde,môžeš sa tešiť na mňa!?
Si zlatučká ale byť tak dlho od seba,to by chcelo výpomoc,taku tajnu a nezáväznu!!!Nie neveru,ale doplnenie! Myslíš,že on si tak tajne nešuchne? Na stopro,veď chlap dlho nevydrží bez sexu,tie reči...vernosť,laska,milujema...to je druhá strana!!!!
jasne ze sex s osobou ktoru milujem je krasny ! mne sa vrati priatel po 3 mesiacoch a sa bojim,aby som mu nejako "neublizila" :DDD
blondula,vieš,ja vôbec nedufam na zvrat a snažím sa najsť ženu s podobným problemom,nie ako neveru,ale ako vzájomnu službičku-potrebu našich tiel,či ako by som to nazval,povedzme 1x za 1-2mesiace!
Si zlatučká a píšeš uprimne,máš určite sex so všetkým,čo k tomu patrí!!!!
snehuliatko!To som ja Demiro!
Bože,ako niekto nechce láskanie ustočkami,veď to musí byť niečo úžastné.
Sex klasisky s boskávanim,hladenim a jemnym draždenim penisu a klitorisu rukou,čiastočnym prstovanim,potom zasunutie a sex až k vyvrcholeniu je mi taký chudobný,ja mám rád dráždenie jazýčkom spojené s prstovaním,to i robím,vtedy je to super,len mi cyba to po čom tužim od ženy...už som si dal i inzerát,no odpísali my len flirtové ženy a tie potom cuvli,myslím,že by to chcelo ženu,ktorá žije v zabehnutom vzťahu,ako mám ja,len taky maličký zadrhel má ako ja-musí si žobrať o niečo,čo by malo vždy prísť samé!A bez úspechu!!!!
Neviem,či by bolo rozumné dať sem číslo alebo mail,písali by samí zvrhlici a pod....
Ak by si mala záujem "snehuliatko",daj inzerát do niektorej zoznamky,kde sa neudáva e-mail a potom mi ju napíš,budem moc rád ak by som našiel taku,ktorej to tiež chyba ako mne!!! Čauko!
ked to neurobila ani raz za 12 rokov,tak necakaj,ze to niekedy urobi !!!! asi jej na sexe vobec nezalezi,kedze ta odbila tym,ze jej to ani ty robit nemusis !! myslim si,ze milovanie bez "oralnych" hratok je o vela ochudobneny !!! esteze ja taky problem nemam :DDD
ano som žena podľa čoho súdiš? :-)) ale nie...no v podstate máš pravdu nie je nič zlé na tom že to chceš je to úplne bežná vec...mňa by to napríklad asi aj celkom bavilo robiť to ja mám zas opačný problém..keď som to svojmu priateľovi chcela minule urobiť ústami tak on bol ten ktorý nechcel a mne húta hlavou že prečo
Demiro. Zahra to vždy do obsajdu! Vždy som ospršený,vyvoňaný,čistučky...proste ham-ham.