Chcel by som hlavne poradu od žien!Som ženaty dlho,asi 12rokov,no žijem v stalej tužbe po oralnom sexe,ešte som nezažil ten pocit láskania penisu ústami a jazyčkom. Som zadaný,no manželka ma k tomu odpor,pritom ja ju pravidelne tak spravím.Už som skušal i dohovor,no nepomohlo.Prestal som jej to tak robiť i ja,no odbila ma..že ona ma o to neprosí,pritom mňa dráždi laskanie klitorisu a jaskyňky jazýčkom! Poraďte prosím ale uprimne,nie blbosti a zavadzačky!! Ďakujem!!!
Nechce mi to robiť oralne...
jasne ze to svojmu robim.. pravidelne a dobre! :-)))
angelinka 23.
Pišeš pekne a uprimne,určite to svojmu krasne spravíš,čo by som zato dal,mať taku ženu,ktora by si mi ho vzala do pusy a nežne mi ho láskala.Keby sa taka našla,určite je tu na prijme,len je problem,ako sa skontaktovať neverejne,diskretne.
Nepochopim tie zeny... ved ked cloveka lubime tak celeho a to co mu robi dobre,sa snazime robit co najcastejsie... :-) Myslim,ze Tvoja zena ma problem a nie ty..
Potom neries ako, ale kde...
Už dlho sa o to snažím ale ten blok je..nemáme vačšinou úplne súkromie /bývam s rodičmi a väčšinou su doma/...rozmýšlala som, že predtým vypijem trošku vína aby som sa uvoľnila..možno by mi to pomohlo a potom to uz nejako pôjde. Priateľ sa mi vôbec nehnusí, väčšinou aj túžim spraviť to, len mám ten blok :(
saaaasko Včera 23:11 - a preco to Ty trpis ? Nerob jej oral ani Ty. Nebude sa chciet milovat ? OK, tak sa nemiluj a odmietaj ju tiez. Ked jej to nedojde, tak po case este pridaj, ze takymto sposobom mozete ostat uz len kamarati... Ked jeden druheho miluje, nebude rozmyslat, ze sa mu hnusi. Je sebecke, ak to ona vyzaduje, styk podmienuje oralom z Tvojej strany a Tebe ona nic.
slniečko14 Dnes 13:14 - horsie nez robit zle, je to nerobit vobec. Je to jedna z najprijemnejsich technik pri milovani. Pokial sa ho nehodlas uhryznut, tak nemas co pokazit. Nikto uceny z neba nespadol. Ako hovori jedno staroveke prislovie: "Cesta dlha tisic mil, zacina prvym krokom". Pokial dodrziavate hygienu, je vsetko v pohode. Naviac dnes sa to da este aj ochutit, takze jediny problem je mentalny blok.
ani ja to môjmu nerobim ústami. Nieze by som nechcela, ale mam zabrany :(. Mám proste strach, že ho sklamem a ze mi to nepojde. Najme teraz ked viem že on po tom túži. Bojím sa že ho sklamem ešte viac ako ked mu to nerobim
Moja mi to tiež nechce robiť,povie mi že to je nečisté,pritom lyzačku vyžaduje..inak by ani sex nedovolila! Neni to drsne a sproste od nej?Už som aj dosť nahnevaný,tiež neviem,či hladať náhradu!!!
:DDDDD na to uz neviem ako mam odpovedat.ja si to pozistujem ak za 2 tyzdne pride :D mne by taka vec len tak nepresla pomedzi prsty :D
že "príroda je príroda" ???
chlapi sa na toto velmi radi odvolávajú a vyhovárajú a pri tom je to také ubohé :D
čo ste zvieratá ?! neviete sa ovládať?? nemáte ruky? :D