Ako casto krmit dieta?

Príspevok v téme: Ako casto krmit dieta?
novorodeniat

ahojte,zachvilu budem rodit,ale chcela by som vediet ako casto krmite novorodeniatko a kedy ho zacnete krmit jemnymi jedlami a ako casto ma jest take dieta a takztiez by ma zaujimalo,ako casto spi vase dieta.dakujem za rady.citam vela o tom,ale chcem vediet ako vy krmite a davate spat dieta dakujem

gabci

Elca, neviem ci je spravne dojcit dieta tak, dokym nezaspi. Nauci si dieta zaspavat na prsniku a to nie je ziadna vyhra. Som za odporucania, aby sa dietatko odsledovalo co si vyzaduje, resp. ako casto si vyzaduje papkat. Ja som nikdy svoju dceru na papkanie nebudila. Zobudila sa sama, priblizne kazde 4 hodinky. V noci menej casto. Maximalne dvakrat, aj to ten druhykrat bolo uz rano. Teraz asi od zaciatku stvrteho mesiacika, polovice tretieho, prespinka celu noc. Od 19 30 - 7 00.

ferro

nam chlapec pil kazde 3-4h niekedy aj 5h po narodeni asi 2-3 tyzdne mozno do mesiaca vstaval 1x max. 2x za noc.potom pil vecer o 21-22h a spal do rana do 9-10h a drzi mu to doteraz.Kazde dieta ma svoj rezim.Dieta by som urcite nebudil kvoli jedlu ako moja rodinna znama(budi kazde 2-3h),podla mna je to nezdrave budit dieta.Dieta sa zobudi same a da vam to patricne najavo ze je hladne.

zumizuzi

Moje dve deti som kŕmila približne každé dve – tri hodinky, neskôr stačilo každé štyri hodinky. Aj to len kvôli tomu, že som prvému synčekovi musela po štvrtom mesiaci dávať umelé mlieko bebu. Druhá – dcérka sa narodila o tri roky neskôr a tú som dojčila materským mliečkom skoro dva roky. Obidvaja sú pritom rovnako zdraví a rastú ako z vody. Skutočne je to individuálne, každé dieťa môže mať iný režim, iné požiadavky a iné možnosti. Je už len na tebe ako ten čas zadelíš a či si dieťa naň navykne. Drž sa.

fifiBB

chlapcov som si naučila od narodenia piť každé 4 hodiny poriadnú dávku mliečka a nie 100 krát denne po dvoch glgoch..kojila som :)

fifiBB

chlapcov som si naučila od narodenia piť každé 4 hodiny poriadnú dávku mliečka a nie 100 krát denne po dvoch glgoch..kojila som :)

biela

ahoj.ja som krmila kazde +-4hod,a v noci som mojho krpca oklamala fenikelovym cajom a po par dnoch mi prespaval celu noc

Weva

Baby a s tym krmenim novorodeniatok v noci - budili ste babatko, ze treba jest, ci ked sa same nezobudilo, tak ste ho jednoducho nechali bez jedla???

ducci

podla mojej skusenosti sa to strasne meni... mame 6 mesiacov a teraz krmim malu tak 5-6 krat denne, ale ked bola malicka, tak aj 8-12x denne, ako si vypytala :) a spinkala mi vyborne celu noc sa zobudila len 1x.. a teraz aj 4-5 x denne, takze asi tak :)))

maricenka

ahoj, dietatko si samo bude hovorit, kedy je potrebne ho krmit - kojit. jednoducho bude plakat. pozor na bolenie bradaviek zo zaciatku. odporucam kupit si bepanthen a po kojeni si ich natierat. my sme kojili do 6 mesiacov a potom sme zacali s prikrmami.

blondula

ano ano !! rezim dieta musi mat !! aj moj syncek tym presiel.vobec ho neuspavame a dokonca aj v uplnej tme nema problem a brkotanim zaspinka :D moja suseda ma rocneho syna a niekedy krutim ocami ked povie,ze papa este o 10 vecer a pred polnocou zaspava a nemozu ho uspat.ja vzdy sa vychvalujem,ze moj syn ide spat od 8-9 vecer,väcsinou o pol 9 ,dam do postielky,cumlik do pusinky,bozteky na dobru noc,nakrutim kolotoc a hajenka :DD a poobede tiez rovnako...