Ako casto krmit dieta?

Príspevok v téme: Ako casto krmit dieta?
novorodeniat

ahojte,zachvilu budem rodit,ale chcela by som vediet ako casto krmite novorodeniatko a kedy ho zacnete krmit jemnymi jedlami a ako casto ma jest take dieta a takztiez by ma zaujimalo,ako casto spi vase dieta.dakujem za rady.citam vela o tom,ale chcem vediet ako vy krmite a davate spat dieta dakujem

Ivka 1

Každé bábätko je iné. Jedno spinká menej a väčšiu časť dňa prebdie, iné zase celý deň prespí. Rovnako je to aj s papaním.
Môj prvý syn spinkal aj 4 hodiny vkuse ale ked sa zobudil, musel hned dostat papat. Druhy sa vacsinu dna prebavil aj sam a aj menej papal.V kazdom pripade je potrebne zaviest rezim dna a spanku. Presne tak,ako pise sojase.

sojase

hmmmm no ja som žial nemohla kojiť vobec a tak mu stačil "sunar" a to cca každé 3 hodiny. jedná výhoda toho bola že to bolo každé 3 hodiny a nie každu 1 1/2 hodinu. so spánkovým režimom sme začali od narodenia. my sme si nejak zvykli že o 20,00 sa ide pozerať telka a mali už bol v postielke. nehovorím že hneď vždy zaspal. šak to je normálne. a hlavne pri babatkách. ale zvykol si na režim a na to že sa mu ke´d je tma nikto nevenuje a je na tebe aký čas určíš( snáď som to dobre napísala hoci pri babatkach je to otázka) do života sa nám to oplatilo. nikdy som nemala problém s tým aby šiel spať. má 10 rokov a poctivo je zvyknutý na režim ..proste musí ísť spať a hotov. napr. seesternica a aj švagrina mali s týmto velký prblém a aj teda maju. decká chodia aj o pol noci spať. no reku ako si naučíš tak máš. ráno spávajú sícce aj do obeda ale to je deň v pdke (cez víkend) neviem si predstaviť tie vísledky keď začne chodiť do školy.

blondula

miminka sa krmia asi kazde 2 hodiny a aj v noci !!! pri dojcenych detoch staci prejst na "normalnu" stravu asi od ukonceneho 6 mesiaca.pri nedojcenych asi od 5 mesiaca.ja som konecne tymito "mukami" presla a maly mi spinkava az do rana bez papania ! mal 10 mesiacov :P

netehulka

nechaj sa viest svojim dietatom, ono ti same povie, kolko a ako casto chce papat. dojci, dokedy chces, nikde sa nepise, ze dokedy musis dojcit

novorodeniat

do kolkateho mesiaca mam tak kojit dieta?myslim cisto len ho krmit mliekom.kedy ho mam krmit z mixovanymi jedlami?a kedy mam zacat dieta ucit na spanok,tak aby si zvikol na urcity cas?ako to vy robite?kedy ukladate svoje dieta spinkat?

elca

MIMINKO NAJLEPSIE VIE KEDY JE HLADNE
TAK KAZDE 2 HODINKY
ABY SI SI NEPORANILA BRADAVKY ,PO UPLYNUTI
15 MIN.NA JEDNEJ BRADAVKE UVOLNI USTOCKA TVOJIM PRSTOM A VYBER Z PUSI BRADAVKU LEBO NEPUSTI LEN A BUDE TA BOLIET
A POTOM DAJ DRUHY PRSNIK ZAS NA 15 MINUT

OPAKUJ DO "ODPADNUTIA" DIETATKA-KYM NEZASPI
PLATI LEN U MALINKEHO NOVORODENIATKA

jajka001.

moje bejby jedlo kazdu hodinu a pol a krmenie trvalo 20 minut. ked nejedlo tak spalo. a prikrmovala som od pat a pol mesiaca.

Najčítanejšie články