byvaly ako kamarat?

Príspevok v téme: byvaly ako kamarat?
mala lienka

Zrejme tu uz bolo vela prispevkov tykajucich sa kamaratsva s byvalymi, ale ....tak este jeden.
Nie som moc spolocensky clovek, okruh mojich kamaratov nie je moc velky, preto som rada kazdemu, ktoreho mam. Aj moje skusenosti s muzmi sa tykaju len dvoch kuskov - toho prveho nechcem spominat a dufam, ze uz ho nikdy nestretnem.
S tym druhym to bolo ine. Od prveho "rande na slepo" sme si boli sympaticki a asi 3 mesiace to bolo dost intenzivne (aspon vtedy som to tak prezivala). Potom sa u neho nieco zmenilo a nakoniec prisli kopacky z jeho strany. Bolo to vsak akesi zmatene z jeho strany, lebo o par dni po rozchode ma doslova dotiahol na chatovacku, ktora bola dohodnuta este pred rozchodom, bolo to dost zle, lebo vtedy mi to doslo, ze uz nie sme spolu. O par dni zase pozvanie do kina, aj vtedy som isla, nepamatam si ani slovo z toho filmu .....a o tyzden zase pozvanie na veceru, to som vsak odmietla a povedala, ze sa nechcem nejaky cas kontaktovat, lebo mi to nerobi dobre....on povedal, ze on to nechce skoncit z jedneho dna na druhy a ja som povedala, ze uz mu nebudem dvihat telefon. Uz sa potom neozval, o par mesiacov mi poslal mail k narodkam a odvtedy sme sa rok nevideli, nepoculi.
Mna to po par mesiacoch preslo a hovorila som si, ze som nemala byt taka razna, ze som z toho robila dramu, aj ked to bol len kratky vztah, ze som mohla mat aspon dobreho kamarata, lebo viem, ze on je clovek na ktoreho sa clovek moze spolahnut, clovek, ktory dokaze byt vzdy oporou. A hoci som to velakrat chcela, nenasla som odvahu sa mu ozvat, hoci len sa spytat, ako sa ma. Nahodne sa stretnut, je sanca velmi mala, vtierat sa mu nechcem, len mi obcas este stale chyba.

Co by ste robili vy, cisto hypoteticky na mojom mieste - vtedy po rozchode a teraz, ked by ste mali chut sa mu ozvat, ale hrdost, alebo hanblivost vam to nedovoli?

bibi123

byvaly moze zostat ako kamarat, ale nikdy s nim nebudes uz mat taky neposkvrneny a intimny vztah, ako s inymi kamaratmi, lebo vzdy tam budu trocha city, aj po niekolkych rokov... Mne sa teraz stalo, ze som bola v kaviarni so spoluziackou zo strednej a pyta sa ma, ci oproti nam nesedi moj byvaly. Pozrem sa tym smerom a skutocne to bol on, len nemal uz vlasy, ako 7rokov dozadu,ked som ho stretla naposledy, ale bol vykoseny. Ked sa nam stretli oci, aj on ma spoznal, pozdravil ma a dobehol za mnou. Nemozem povedat, ze by to mnou nejak zamavalo, ale urcita slabost tam pre neho este zostala, bol a stale je nadherny, mily, vtipny, uspesny. Chcel, aby sme sli spolu na kavu, ale velmi nad tym rozmyslam, v minulosti medzi nami bola laska a obrovska sexualna pritazlivost, cize by to nemuselo dopadnut dobre, aj ked ja sa viem dobre ovladat:O)))podla mna je dobre nechat minulost minulostou a venovat svoju pozornost buducnosti...

tralalaa3

ja keď som sa s chalanom rozišla, on chcel byť stále kamarát, ale mne to vtedy prišlo že ma chce späť. bola som z iného dôvodu trochu podráždená takže mi to veľmi vadilo a assi som bola aj odmeraná. po nejakom čase som si uvedomila že bol vlastne fajn a mohli sme byť kamaráti. potom sa mi raz aj ozval bo som sa dostala na školu kam som chcela a jeho sestra to vyštudovala a tak o tom sme napísali pár riadkov a že až bduem potrebovať pomoc že sa môžem ozvať. bola som rada že je to už dobré. ale keď som sa potom raz ozvala že ako sa má a čo bo sme sa vyše roka nevideli tak mi odpísal len na tú prvú správu úplne normálne ale viac vôbec. mal už vtedy frajerku novú... neviem či preto, či mu zakázala so mnou komunikovať bo vedela že sme boli predtým spolu. aj po asi ďalšom pol roku som od neho dačo chcela či by mi nepožičal dačo tak že jasne pozrie sa či to ešte má a ozve sa a nič. aj ma milionkrát videl na nete že som čo mu mohlo trknúž že mi čosi sľúbil, ale zjavne zabudol naschvál... neviem. je mi to trochu ľúto, ale už to neriešim. čo bolo bolo :) ak ťa to veľmi trápi, napíš mu a uvidíš ako zareaguje. ale fakt je že to môže vyznieť že ho chceš. a pokiaľ on sa namotá a ty ho odmietneš bdue to podpásovka a stratíš ho úplne...

SheilaEvans

Lienka - nechaj to tak, sústreď sa na niečo iné, nájdi si iného chlapca ;), potom prestaneš rozmýšľať na týmto. Keď to riešiš, to znamená, že ešte si sa z toho celkom nedostala, zase by si sa zaláskovala a keď hovoríš, že ho ako priateľa nechceš, tak zbytočne si nevyrábaj problémy.

talentmania

Tak 10 km nieje tak vela a co ten mail alebo sms?Alebo to nehaj na nahodu vies ako sa vravi nahoda je ....:D)Mozno nebudes cakat a sa stretnete len zase aby si bola pripravena neze len povies ahoj a nic :))

mala lienka

talntmania - nie, nechcela by som ho ako partnera. Ked sa mi to po rozchode rozlezalo v hlave, musela som si priznat, ze aj tak by sme sa nakoniec asi rozisli, lebo by nam to z viacerych dovodov nefungovalo. Len som myslela, ze by bolo mozno dobre byt kamarati, sem-tam sa porozravat, niekam si vyjst....asi je to sialeny napad, asi to necham tak.
Byvame asi 10km od seba, ale nechodime na rovnake miesta, ani neviem, kde by som nafingovala to "nahodne" stretnutie :)

talentmania

Takze som uhadla spravne ze by si ho chcela naspat nie len ako kamarata keby to bolo mozne vsak?Tak ja neviem ked ti je to zvlastne mu len tak zavolat tak lepsie sa pise skus teda cez mail alebo sms ak mas cislo.Alebo neviem ako ste daleko od seba ale tak ja by som naplanovala dake nahodne stretnutie teda by som to tak zahrala ze by som zistila kde prave je ak by to bolo mozne ale pre mna urcite ano xi xi a potom by som to tak urobila ze by sme sa akoze stretli a uz by som improvizovala:)

mala lienka

Ten predchazdajuci prispevok bol pre AdamaKrta.

talentmania - mas pravdu, stale to riesim dokola. Ale viem isto, ze on nikoho nema. Keby mal, tak ho neriesim vobec.

mala lienka

Mozno mas pravdu, aj ja to tak citim, ale je to uz rok, co sme naposledy spolu hovorili, teda uz je to take divne sa ozyvat teraz, nie? Mozno uz aj zabudol, mozno to pre neho nic neznamenalo, len male rozptylenie, mozno bol aj rad, ze som mu zmizla z oci :(

talentmania

Adam D:)no po roku ked zaklada temu ze co mala urobit tak si myslim ze sa z toho este asi nedostala:)):))No ved to je jedno co by sme urobili my nie aj tak cas uz nevratis spat kasli na minulost.Ale ak mna by to zralo tak ja som dost papula mne by nerobilo problem mu zavolat a pozvat ho na kavu samozrejme ale uz moze byt aj zadany tak potom by som dala ruky prec:)

AdamKrt

Co riesis za hluposti ? Jednoducho mu zavolaj, ci napis. Povedz mu, ze vtedy si to silne emocionalne prezivala a teraz si sa z toho dostala a vidis to s nadlhadom a povedz mu, ze je dobry clovek a ze nepocitas s nim ako s priatelom-partnerom, ale ako kamarat je skvely. Kludne sa aj stretnite na kavicke.