Dobry den, po vysadeni hak, ktoru som pre bolestivu menstruaciu uzivala cca 5 rokov, mi zacali neskutocne vypadavat vlasy. Ked som s tym sla za zenskym, neveriacky sa ma spytal, ze ci si myslim, ze to mam z toho (!). Podotykam, ze za celu dobu sa ma jediny raz neopytal, ci hormony na chvilu nevysadime, aby si telo oddychlo, jediny raz som nemala robene pecenove testy. Kozna lekarka mi potvrdila, ze vlasy vypadavaju, lebo telu chybaju hormony, ktore mu dodavala umelo hak (ktoru uz ale nechcem brat - hlavne, ked vidim, co to urobilo s mojim organizmom). Vraj je to bezna vec a padanie sa zastavi po urcitom case. Mne ale vlasy vypadavaju uz 4. mesiac a tempom, ktore ma desi! Nikdy som takyto problem nemala a kazdy mi moju hrivu zavidel. Teraz som ale bezradn, zostala mi asi polovica vlasov. Prosim Vas o kazdy dobru radu. Stretli ste sa niekedy s podobnym problemom? Co Vam zabralo? Vopred Vam dakujem...
Katastrofalne vypadavanie vlasov po vysadeni hak
Namiesto X daj S adoplň xyl v dalsom príspevku.
Xerio--- od Lo. Re. Al.
Je to trojmesačná kúra šampon,vodička,kondicioner,balzam
Je to trochu drahé nie zázračné.
Dcére to pomohlo tiež jej padali vlasy všade.
Ahojte, snad existuje nadej ze mi este niektora z Vas odpise. Mam obdobny problem. Vlasy som mala vzdy slabsie, so sklonom k padaniu, ale po vysadeni antikoncepcie mi zacalo peklo :-(
Vlasy mi padaju nenormalne, aj viac ako 100 za den, uz som vyskusala mozne aj nemozne, sampony, lieky, vitaminy, vysetrenia a nic...
Co Vam pomohlo? Ustali sa to same? Budem vdacna za kazdu odpoved aj skusenost.
jednoznacne revalid... najlepsia vec na vlasy na svete
Ahoj treba vyskusat revalid, ja ho beriem uz treti mesiac a mam hustejsie krajsie vlasy :) skus na -odkaz odstránený-
-odkaz odstránený- na notino najdes sampony a masky na vlasy od revalidu a na pilulka najdes tabletky
Zdravím mariana1365, síce si príspevok písala uz pred piatimi rokmi, ale akosi cez Google som sa na toto fórum dostala, nakoľko mam presne ten istý problém ako si mala Ty. Nejdem to detailne vysvetľovať , proste som len vysadila antikoncepciu a vtedy sa začalo neskutočne vypadávanie vlasov, ktoré ma desí. Chcem sa ken opýtať (i keď je asi mala šanca, že dopíšeš, ale možno predsa), že ako sa to zmenilo uz po toľkých rokoch a či sa Ti to upravilo po určitej dobe, alebo ako si bojovala s týmto problémom.. poprípade ktokoľvek kto ma takýto problém po vysadení ntikoncepcie budem vďačná za Vašu odpoved:)
Vypadávanie vlasov,vedela by som vám o tom písať....Pomohol Forcapil ,berem 4 mesiac,výsledky sú úžasné
máš oslabené obličky,daj si ich posilniť,najlepšie akupunktúrou.
o pečenovky si musíš požiadat vo vlastnom záujme a sama, bud gynekologa, ale ten nie je povinný ich robit /napr. niektorý neberú krv ani pri nasadení HAK čo je podla mňa dosť zlé..ale našťastie ten môj mi ako prvé zobral krv a podla toho nasadil HAK/, treba zájst za obvodnym