Katastrofalne vypadavanie vlasov po vysadeni hak

Príspevok v téme: Katastrofalne vypadavanie vlasov po vysadeni hak
mariana1365

Dobry den, po vysadeni hak, ktoru som pre bolestivu menstruaciu uzivala cca 5 rokov, mi zacali neskutocne vypadavat vlasy. Ked som s tym sla za zenskym, neveriacky sa ma spytal, ze ci si myslim, ze to mam z toho (!). Podotykam, ze za celu dobu sa ma jediny raz neopytal, ci hormony na chvilu nevysadime, aby si telo oddychlo, jediny raz som nemala robene pecenove testy. Kozna lekarka mi potvrdila, ze vlasy vypadavaju, lebo telu chybaju hormony, ktore mu dodavala umelo hak (ktoru uz ale nechcem brat - hlavne, ked vidim, co to urobilo s mojim organizmom). Vraj je to bezna vec a padanie sa zastavi po urcitom case. Mne ale vlasy vypadavaju uz 4. mesiac a tempom, ktore ma desi! Nikdy som takyto problem nemala a kazdy mi moju hrivu zavidel. Teraz som ale bezradn, zostala mi asi polovica vlasov. Prosim Vas o kazdy dobru radu. Stretli ste sa niekedy s podobnym problemom? Co Vam zabralo? Vopred Vam dakujem...

beata3a3

Ahoj mariana, viem ake to je presla som si presne tym istym. Po case mi sice vlasy prestali padat - cca pol roka ale vlasy mi same nezhustli. Jedna z veci ktore som skusala a ozaj zabrali bol aktivator na vlasy spectral rs -odkaz odstránený- Vela stastia. Urcite sa ti podari dat vlasy naporiadok.

mariana1365

janka, asi som sa vyjadrila nejasne: kozna to "bezne" myslela tak, ze sa s podobnym problemom, vypadavanim vlasov po vysadeni hak, nestretla po prvykrat, kym gynekolog sa tvaril, ze nikdy o nicom takom nepocul... cely tento problem ma pre mna aspon jedno pozitivum: pod vplyvom diskusii na tejto stranke som presla na zihlavovy sampon dixi a musim potvrdit, ze take leskle vlasy som nikdy nemala (a to som predtym pouzivala drahu kozmetiku kerastase)... asi mi nezostava ine, ako brat vitaminy a cakat, kedy sa telo samo spamata... :(

Julian

Ahojte,

Moj otec bol veľmi ťažko chorý. Cez známeho sa dostal k čínskemu doktorovi Zhengovi, ktorý pôsobí v Česku. Doktori mu dávali len malú nadej na prežitie no vďaka tomuto pánovi Zhengovi znova chodí na futbal s kamarátmi a teší sa zo života. Počas terapie sa z nich stali kamaráti a doktor Zheng mu ponúkol možnosť distribuovať produkty tradičnej činskej medicíny na území Slovenska. Zo začiatku sme tieto produkty zheng 4 akne away, hair na vypadávanie vlasov a alergy na potláčanie prejavov alergických reakcií "testovali" na rodine a známych aby sme sa presvedčili či ozaj pomáhajú. Výsledky boli naozaj neuveriteľné. Sesternici, ktorá mala tvár posiatu akné sa takmer úplne vyčistila tvár. Otec mal po chemoterapii holú hlavu, teraz mu vlasy aj s pomocou prípravku na vlasy rastú Dnes už používajú tieto produkty aj kozmetické salóny.Produkty sú patentované a registrované úradom verejného zdravotníctva.

Milus 12345

Ja mám napríklad problém so zvýšením vypadávaním vlasov až teraz keď som HAK začala opäť brať. Beriem ju asi pol roka a vypadávanie som si všimla posledné dva mesiace. Nie je to ešte katastrofálne a kedže mám dosť husté vlasy, tak som bola spočiatku rada že sa mi preriedia, ale teraz ma to už dosť štve, hlavne preto, lebo všade samé vlasy...upratovať a zametať môžem každú chvíľu. To je síce najmenej, horšie ak by to malo aj ďalšie zdravotné následky. Zatiaľ mi aj mama, aj doktorka povedali, že to nie je kvôli HAK, ale preto lebo vlasy občas potrebujú "vymeniť" a preto teraz toľko padajú. Snáď majú pravdu...

amanda20

tak asi ako kde sa robia, ale dobre...ved niekto si mysli asi ze je to zbytocne, ale mali by sa...dalsia vec je ze takto dodavane hormony do tela sa mozu prejavit takmer kdekolvek na organizme a vyskytuje sa to dost casto a este k tym rokom, HAK niesu tabletky ktore sa pouzivaju parkrat do mesiaca ale kazdy den, ich zasah na organizmus je tazky, v konecnom dosledku ako vacsina tazkych liekov...a 5 rokov pod vplyvom vsetkych tychto faktorov je asi dost

bubli123

Aj ja som mala taký istý problém. Vysadila som hak po 6 rokoch a začali mi strašne vypadávať vlasy. Dokonca som mala výrastok na maternici a už som si myslela,že mám rakovinu. Našťastie cystické testy boli dobré a nič mi nie je,len pár baktérii sa uložilo na zlom mieste :) Ale ešte rok po vysadení mi padali dosť vlasy z čoho som bola neskutočne vynervovaná a nič nepomáhalo.Aj kaderníčka sa zhrozila často... Takže ostávam znova pri užívaní hak a asi to tak zostane ešte veľmi dlho, pokým nenájdem nejaké iné riešenie... aj gynekologička mi potvrdila,že sa to môže stať po vysadení hak.

jankaaaaaaaa

amanda: ziadne pecenove testy sa dnes uz nerobia. jedine ak ma zena nejake problemy, ale ak je zdrava tak nic. a aj tak neviemco maju pecenove testy spolocne s vypadavanim vlasov .. a druha vec je ze 5 rokov uzivania hak sa za dlhodobe nepovazuje

talentmania

Skus dake tbl vitaminy zinok selen magnezium vlasske orechy mandle.Ja pouzivam revalid tbl jedine co mi zaberaju samozrejme nieje to ze vau ale aspon nieco vypadavaju stale ale to je uz v norme a hlavne zacali rast nove.Upravuje sa mi aj kvalita vlasu ale necakajte zazraky za mesiac ja ich uzivam fuu neviem uz asi aj 10 az 12 mesiacov pravidelne 3 tbl denne A az teraz badam vysledky.Vypadavanie ustupilo tak asi po cca 3 az 4 mesiacoch takze asi tak:D))

amanda20

janka o com to pises, ved pecenove testy by sa mali pravidelne robit pokial niekto pouziva HAK a to nehovorim o dlhodobom pouzivani...a asi to tiez nieje normalny stav, ked jej vypada polka vlasov..kedy si uz konecne vsetci uvedomia ze tie hormonalne svinstva su take skodlive? ...Mariana neostava nic ine ako mozno cakat kedy to prestane, alebo vyzivovat vlasy nejakymi inymi zdravsimi sposobmi

jankaaaaaaaa

tvoj lekar nemal ziadny dovod nato aby sa ta pytal ci nevysadis na chvilu hak, aleboaby ti robil pecenove testy a podobne. ako ti povedala kozna, totoje normalny jav