porušenie diety

0vecka

ee nic sa nestane inak nabuduce by si si mohla zajest aj skor ako to zu nebudes vediet kontrolovat. su ludia ktory napr v nedelu zjedia n aco maju chut a zvysok si davaju pozor

RaMes

Po piatich týždňoch? To si vydržala slušne :) Neboj, určite z toho nepriberieš. Možno ti na druhý deň váha ukáže viacej, ale bude to tým, že si viacej zjedla a telo ti aj viacej vody mohlo zadržať. Ono je pravda, zme pri diéte sa odporúča raz za 2 týždne, dať si deň, keď zješ čo a koľko chceš. Neznamená to, že sa musíš, aj keď môzmeš, napchávať len nezdravým jedlom. Sú aj zdravšie varianty cheat day-ov. Ide tam o to, že za dva týždne sa telo prispôsobí režimu, ktorý mu bol nastavený a spomalí metabolizmus, čím sa spomalí, alebo úplne zastaví chudnutie. Následný cheat day ti metabolizmus znovu rozbehne, lebo tvoj kalorický príjem bude značne vyšší, ako bol a chudnutie by tým malo pokračovať. Toľko teórie..

filipko kinac

sin mi mal zltacku pred dvoma mesiacmi a pomali bi sme chceli prerusit dietu ci sa moze porusit pecenova dieta po dvoch mesiacov

gabča

najucinnejsia dieta je vtedy, ked si raz cca za 2 tyzdne das kaloricke jedlo, aby si telo oklamala a myslelo si ze kludne moze dalej spalovat tuky, ze mu jedlo neodopieras. :)

majka_21

No ja si davam pocas svojho chudnutia aj sladkosti a tak... a nepokladam nic podobne za prehresok. Ono chcem takto zit cely zivot, papat, hybat sa... a neviem si predstavit, zeby som za kazdy prehresok mala byt sklamana. Verim, ze mi to takto pojde aj dalej. Netrap sa. Aj ked priberies kilo, to nic neznamena...

žužuliiik

nie ja rozhodne nehladujem :) jem takmer všetko jedine čo som jedla obmedzene bolo mastne a sladkosti a jedla som menej a pravidelne a vela sa hybala :) ide o to že dnes mame oslavu a ja som si povedala že jeden den sa mi niš nestane tak zajtra zase pokračujem v zdravom jedeni :)dnes som spachala hriechov tršoku viac ale necitim sa vobec zle praveže som spokojna a zajtra zase pokračujem :) len nechcem to čo som schudla pribrat behom jedneho dna naspat čo sa podla mna ale asi ani neda :)

majka_21

aku dietu drzis, ak smiem vediet? nehladujes nahodou? ja si doprajem aj sladke, aj jem normalne (cvicim - plavam) a aj tak som krasne schudla. 8 kg za 7,5 mesiaca. myslim, ze slusny vysledok. zacni papat normalne - ako vidis, takto dietovat nevydrzis vecne (ked si teraz mala prehresok po 5 tyzdnoch).