Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pocit nechuti

Príspevok v téme: pocit nechuti
michal.

Poslednú dobu, vlastne už možno aj niekoľko týždňou mám taký pocit, že sa mi do ničoho nechce, nechce sa mi s nikým ani komunikovať. Aj tento príspevok píšem dobrovolne-nasilu. Kedysi som bol vitálny celý deň som niečo robil a teraz robím všetko preto aby mi len ubehol čas, nič ma nebavý, nenatchne alebo ani nerozruší alebo nerozčúli. Cítim sa byť prázdny. Mám 19, idem na VŠ, mám dlhodobú priateľku možno mám viac než ostatní z určitého uhľa pohľadu ale neteším sa. S priateľkou nám zrušili deň pred odchodom dovolenku a mne to bolo jedno, nijako ma to nerozrušilo. A to je len jeden z tisícky ďalších príkladov. Opačná pozitívna skúsenosť, prijali ma na všetky VŠ kam som sa hlásil, na vysvečku som mal čistéjednotky ale zdalo sa mi to byť nič, nepokladal som to za významné. Mal som kopec ideálou a plánou do budúcnosti ale teraz ma to neťahá nikam. Možno len obšas pociťujem pocit odísť od všetkého preč.

jajka001_

myslim ze tvoje pocity su uplne normalne u mladeho dospeleho cloveka, ktory sa potrebuje po rokoch studia konecne odreagovat, vypadnut, osamostatnit sa a zacat robit nieco poriadne.
preco si nevyuzil prazdniny na aktivny relax?
este mas dva tyzdne, ak mozes, zbal sa a vypadni aj s priatelkou niekam velmi daleko, do azie a podobne, nie na klasicke dovolenkove destinacie, nejaky spoznavaci vylet. potrebujes dobit baterky.

kpl

michal. a co ti v tom brani? Rob v zivote iba to, po com tuzis ty. Nerob to, co sa od teba ocakva, co chcu rodicia ci priatelka.

michal.

Pod tým "ísť niekam preč" som myslel napríklad pobaliť si veci a ísť cestovať po Európe po nejakých opustených cestách a mať od všetkého pokoj.

michal.

Nechcem ju znepokojovať a nevidím v tom ani nejaký zmysel, pretože nemyslím, že by mi nejako pomohla, iba jej budem robiť ťažkú hlavu.
Sem-tam si pozriem nejaké motivačné video alebo videá na stránke TED, ak ju poznáte, poviem si, že je to všetko pekné a súhlasím s tým ale nevidím dôvod tak myslieť a sa správať. Nie som pesimista ale zase ani realista, či optimista. Som tak v skrate asi nič.

michal.

Z rodičmi nemám dobrý vzťah. Nikdy som sa s nimi nebavil o svojich pocitoch alebo názoroch. A keď odo mňa niečo vyžadujú urobím to ale preto, aby som mal od nich pokoj a nemuseli mi to stále pripomínať.

GiovanniX

cau kolega,proste vyhorel si...neviem odkedy to je tak u teba,ale u mna uz zo 2 mesiace urcite,proste stratil som motivaciu,aj ked viem co chcem v zivote dosiahnut,nechce sa mi do toho,neviem kde zacat
ale prave dnes som dosiel na to,ze treba si vychutnavat kazdy okamih,ja si vychutnavam aj to,ze teraz tu pisem a pijem dobre chladene pivo v klude :)
na tie ciele sa raz naviazem sam od seba zas si myslim...len asi treba tomu cas...

michal.

Dalo by sa to aj tak povedať. Ale polovicu dňa som s priateľkou a s ňou už niečo robíme, ona ma dokope, hoc o mojich pocitoch nevie. Ale keď nie som s ňou tak sa len flákam. A jediný pocit,ktorý niekedy naozaj silne pociťujem je sa na všetko vykašlať a odísť preč. Jednoducho si zobrať pár vecí, nikomu nič nepovedať a odísť. Kam? Neviem. Jednoducho ísť preč a ísť stále ďalej a ďalej.