ja zas rozhodne nedavam peniaze predajcom nota bene! vid tesco zlate piesky BA - ona tam cele dni postava, a ak to bol parkrat co som videla toho typka jej manzel, tak dovi-dopo. ked uz dokaze cely den prestat pred tescom alebo sa prehadzat po parkovisku, je problem ist vykladat tovar do toho tesca????? dalsi typek na kamennom, asi je to tam sporitelna na rohu. Kolkokrat som isla okolo, dobre ze neskocil 2 metre, len aby sa dostal rovno predomna a ponukol mi ho. Chalan okolo 30! To je problem najst si nejaku sprostu brigadu???? Ano, len keby by aj v tom tescu vykladali tovar, tak by im niekto rozkazoval, takto su sami sebe pani! A ost. nedavam, lebo clovek mu len pozrie na oci, a vie, ako tie peniaze skoncia...
Iny priklad: idem po chodniku, oproti ide matka s chalanom (okrikol ju teda mama), decko ako z casopisu plus este aj kolobezka fajnova, ona ledva chodi a pytala odo mna peniaze decku na lieky! Chcela som jej nieco nahubovat, ale krpec sa spraval nejak agresivno, tak som drzala hubu.
Niekedy hodim ale peniaze mladym, co hraju niekde na namesti. Je slusne obleceny, pekne spieva a hra, tak mu prispejem ked je sikovny.
Ale raz som dala, ani neviem kolko tam bolo, len som mala vo vrecku nejake mince, isla som tiez po chodniku a pripojil sa ku mne taky dedusko, a zacal mi rozpravat a rozpravat a potom iba zastal pred obchodom, ze tu musi pockat na kamarata, ze mu ma dat nejaky kupon na jedlo, lebo nema dostatok penazi si kupit... tak som sa s nim rozlucila a presla som par krokov a spomenula som si na tie peniaze vo vrecku, tak som sa vratila a dala mu ich. ani si ich nechcel zobrat, ale zobral si ich...
to, co si spravila ty, ja by som jej peniaze asi nedala, ale 2 eura nikoho nezabiju a uvidis, ci ju budes vidiet aj nabuduce, pripadne mas ponaucenie... ale zas si z toho nerob vycitky... inak, ked sa aj niekomu podari okydat ma, tak si v duchu poviem, no zadrhni sa... :)