Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy pocitujete, ze vas zivot je stastny?

Príspevok v téme: Kedy pocitujete, ze vas zivot je stastny?
bez odpovede

mohli by ste mi prosim napisat, co vas robi v zivote stastnymi..........co je zmyslom vasho zivota??

hladam otazku na tuto odpoved uz dlhsiu dobu a neviem ju najst......niektori ludia mi povedali, ze mam velke ocakavania, ze sa mam radovat z malickosti.......alebo mi povedali, ze som pesimista a mam negativisticky pohlad na zivot, preto to stastie nevidim

napiste mi prosim, co vas robi stastnymi, co naplna vas zivot stastim

za odpovede vopred dakujem

Bartas

šťastím ma najviac napĺňajú chvíle strávené s mojou priateľkou, lebo sú veľmi vzácne a vždy sa na ne teším z celého srdca, lebo ona ma dokáže naplniť šťastím do takej miery, že zabúdam na každodenné bolesti svojho života, od stresom zamestnania po bolestné chvíle mojej minulosti.

potom sú to už len také maličkosti ako slnečný deň, dobrý pojazd na biku s kamošmi, jedlo, pochvala za niečo a nejaké to "teplé" slovo čo pohladí dušu.

výlety sú super.

Bartas

šťastím ma najviac napĺňajú chvíle strávené s mojou priateľkou, lebo sú veľmi vzácne a vždy sa na ne teším z celého srdca, lebo ona ma dokáže naplniť šťastím do takej miery, že zabúdam na každodenné bolesti svojho života, od stresom zamestnania po bolestné chvíle mojej minulosti.

potom sú to už len také maličkosti ako slnečný deň, dobrý pojazd na biku s kamošmi, jedlo, pochvala za niečo a nejaké to "teplé" slovo čo pohladí dušu.

výlety sú super.

zuzic_

tesim sa ked mi niekto povie ze som mu velmi pomohla, ze ma ma rad, alebo ze prenho vela znamenam. to je taky velmi pekny pocit a nakopne cloveka takou silou ist dalej:)
no od isteho casu som stastna z kazdej chvile ktoru mozem prezit v zdravi, v sebaucte a sebestacnosti.
dalej ked zazijem nieco nezvycajne, prijemne. ale kazdy clovek ma depresivne dni..no niekedy upada do depresie ked zije v stalom stereotype...neni to tvoj pripad?

squash

niet nad dobre jedlo, pitie, priatelov, rodinu, spolocne chvile s tymi ktorych na nas zalezi. alebo si urobit vykendovy vylet niekdam kde sa ti to paci. napriklad ja som si nikdy v zivote nemyslel ze by sa mi pacilo na orave. a ked som tam rad isiel tak som potom nechcel odist. ked je pekne pocasie, tak je orava nadherna

User_37597

mna robi stastnou ked idem do tatier..vtedy som naozaj stastna a plus ked fotim..fotenie je pre mna stale nieco take nedostupne lebo nemam fotak ale ked sa mi nejaky dostane do ruky naozaj som vtedy najstastnejsia.ja sa k tej zrkadlovke raz dopracujem ;)

xy:)

nie som z tych, ktorym ku stastiu staci, ze rano vyskocia z postele. stastna som, ked som spokojna a spokojna som ked som uspesna a zdrava a s ludmi, kt. mam rada, a ked sa venujem svojim konickom. samozrejme, ze sa tesim aj malickostiam, no iba oni samotne mi k stastiu ani zdaleka nestacia.

????????????

zvláštna otázka....a asi aj ťažká odpoveď....vlastne si ma donútil zamyslieť sa a rozmýšlať......a hladať odpoveď

lulu22

ja som osoba, ktorá sa dokáže tešiť z maličkostí a hlavne z momentov,ktoré sa nedajú kúpiť za peniaze :) a pritom som strašný realista :D napr. keď je slnečný deň, keď si môžem utrhnúť kvetinu zo záhrady, keď ma priateľ láskyplne objíme, ak pomôžem dobrou radou kamarátke, rozosmejem mojich blízkych, a veľa veľa iného :)