Kedy pocitujete, ze vas zivot je stastny?

Príspevok v téme: Kedy pocitujete, ze vas zivot je stastny?
bez odpovede

mohli by ste mi prosim napisat, co vas robi v zivote stastnymi..........co je zmyslom vasho zivota??

hladam otazku na tuto odpoved uz dlhsiu dobu a neviem ju najst......niektori ludia mi povedali, ze mam velke ocakavania, ze sa mam radovat z malickosti.......alebo mi povedali, ze som pesimista a mam negativisticky pohlad na zivot, preto to stastie nevidim

napiste mi prosim, co vas robi stastnymi, co naplna vas zivot stastim

za odpovede vopred dakujem

tpch

no fidorka 2, ak si si vybrala radsej dom so zahradou ako svoje stastie, tak sa nadalej krm hypnotikami..mozno sa prespis do nicoty. Ale ci budes stastna? To tazko. Tak zobkaj dalej.

uhlie

Ja som stale stastny. Zobudim sa a som stastny, najem sa a som stastny, pridem do prace a zase som len stastny. Je toto vobec mozne?

fidorka 2

tpch/ tiež si to myslím, ale vieš som už na dôchodku a v takomto veku sa už ľudia málokedy rozvádzajú. Bolo by ťažké deliť majetok - rodinný dom so záhradou. To by prinieslo so sebou toľko starostí, že by ma to totálne zničilo. Najviac my chýbala v živote láska, a pár milých slov.

natusa42

ja som šťastná jedine ,ked mám po boku milovaného človeka,ked preoste mám lásku,ked sme zdraví všetci ...a nič iné :)a ked sa darí ----hm,ale to bolo len krátke obdobie v mojom živote

fidorka 2

Pre mňa by bolo najväčším šťastím, keby som bola zdravá. Byť zdravá, by znamenalo žiť bežným životom, pomáhať deťom, chodiť na výlety, byť veselá a bezstarostná.
Chorý človek má len jedno prianie, aby sa vyliečil, a zdravý človek má mnoho rôznych prianí.