Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pls poradte

elle

-dka. Je každého osobna vec že kedy v akom veku začne sexuálne žit, no nedovoli mi nenapísat že ty mas na tieto veci este kopec času. Ja som začala až medzi 19-20 a a nič mi neušlo, bolo to o to krajšie a myslím že som bola sexuálne citlivejšia ako baby čo to robili už od 15 rokov.

.dka

dakujem za radu. ja uz. aj priatelovi som vravela ze nech ma brzdi ze to so mnou zle bude.. lebo on by aj pockal ale ked ja mu nedam pokoja.... strasne je to so mnou :(

mona26

to mas fuk, kto ti pojde do lekarne - mas tam ale dost malo casu. Tak si to rozmasli, lebo mas dost malo rokov, aby si zostala tehotna. Radsej sa teraz poisti a porozmaslaj, ci nie cas na navstevu gyndy a predpis HAk alebo inej ochrany.drz sa

elle

No si velmi mlada, mala by si to riešiť este dnes. Kup si ten postinor aj ked ja to moc neuznávam, a začni sa sexuálne chovať zodpovedne lebo takýmto štýlom si zničíš zdravie aj buducnosť.

viviviviv

ako nevem ake to moze mat nasledky ale nic v zlom ale v 15 a uz sex ako ano je to tvoja vec ked si na to pripravena ale taq co bdue potom hm podla mna si djaka skoro zacala

mona26

jedine POSTINOR. tu ti uz antikoncepcia nema ako pomoct. Je to sice humus z hormonov, ale ak mas plodne dni je to jedine co ta este spasi pred tehotenstvom. (Stoji vyse 400 sk)