ahojte... vcera sme sa s priatelom milovali.. secko v pohode aj s ochranou ale na konci, ked sa uz spravil, a asi po 10 sekundach vytiahol penis, nemal kondom na nom. moze sa stat ze otehotnim? mam si ist kupit antikoncepciu? vopred dakujem za rady
pls poradte
ja som si to dala abola som len unavena dva dni...neuziaduce ucinky su aj na HAK chapes ale kazdy to znesie inak..kazdopadne lepsie ako mat babetko aj ked neviem kolko mas rokov:)
ale sa bojim aj tohto tu
Nežádoucí účinky
Nejčastěji se může po požití tablety objevit nevolnost a pocit
na zvracení, v některých případech bolest v podbříšku, špinění
a nepravidelné krvácení. U většiny žen se však další menstruace objeví
v pravidelně očekávanou dobu. Další nežádoucí účinky, které obvykle
nepřetrvávají déle než 24 hodin, jsou pocit napětí v prsech, bolesti
hlavy, závratě a únava.
Výraznější krvácení, zpoždění menstruace více než o 5 dní nebo případný
výskyt jiných neobvyklých reakcí oznamte ošetřujícímu lékaři.
Následující tabulka uvádí častost nežádoucích účinků:
Účinek Procenta žen s nežádoucím účinkem (n = 977 žen)*
Pocit na zvracení 23,1
Bolest v podbřišku 17,6
Únava 16,9
Bolesti hlavy 16,8
Závratě 11,2
Napětí v prsech 10,8
Zvracení 5,6
Všechny ostatní nežádoucí účinky 13,5**
* Lancet, 1998, 352, 428-433;
je tam velka sanca ze to bude aj na mna? ked mam dost citlivy organizmus. a moze mi to ist kupit aj partner ked sa hanbim ist?
Postinor je tabletka "po" nechranenom styku ! kupis to v lekarni... su tam 2 tabletky, ktore uzijes pocas dna (podla navodu)! len si musis svihnut...lebo je to ucinne do 48-72 hodin myslim !!! Tak radsej rychlo utekaj...
Postinor je tabletka "po" nechranenom styku ! kupis to v lekarni... su tam 2 tabletky, ktore uzijes pocas dna (podla navodu)! len si musis svihnut...lebo je to ucinne do 48-72 hodin myslim !!! Tak radsej rychlo utekaj...
hm.. som si to nasla na nete... a to... hm... nemoze mi to ublizit? musim ist najprv za lekarom aby som si to mohla kupit? abo este nejake ine vychodisko nie je? lebo ja mam dost citlivy organizmus a ked som si citala co vsetko mi to moze spravit, tak ma az striaslo
Postinor je pilulka, ktora obsahuje hormony na prerušenie prípadného neželaného tehotenstva. Musí sa použiť do 2-3 dní od počatia a dá sa dostať v lekarni bez lek. predpisu. Stojí okolo 400.- ale nie som si ista cenou...
*postinor
a povies mi co je ponistor? bo ja ..ehm... neskusena :)
ale potom si si ho normalne vybrala..tak?hmm tak urcite sa daco stat mohlo sak musis vediet ze ci si citila akoby sa do teba spravil..neviem skus postinor este mas cas...lebo dost to bol risk
nasadil si prezervativ... normalne sme to robili a ked bol a vytahoval tak ostal vo mne