prosim,viete mi niekto poradit,ci existuje posilovna iba pre baby v Ba,najlepsie v Petrzalke..a ked ano,tak kde...dik moc:))
posilovna iba pre baby...
ale ja potrebujem taku v Petrzke :o((..aj v Znojme taku mame,neexistuje,ze take velke mesto ako Ba cosi take nema..ale na nete som nic nenasla :o(
my v LUČENCI TAKU MAME"!!! :D:D:D
haloo,nie je tu dnes niekto,kto vie poradit,ci je posilovna v B iba pre baby?pripadne dajaku dobru posilku v Petrzke,kde nechodi vela ludi,ale je velka ?:o)
Dakujem z drzanie palcekov :o).Budem potrebovat vela sil,aby som sa odhodlala do posilky,kde je plno nadupanych chalanov,vymakanych sexi kociek...no a potom vstupim ja -zruda...hruza co i len pomysliet :(
no vidis, ked vies cvicit tak potom co?? nehanbi sa a ukaza aka si silna!! :) drzim palceky!
ano presne tak,som tucna a hanbim sa pred nimi:o(.Viem ako cvicit,lebo uz 4 mesiace chodim do babskej posilovne v meste v ktorom vacsinu casu zijem.Teraz som na par dni v Ba a nemala by cvicenie vynechat.Kamosky su vsetky vydate,zlenivele,alebo z inych dovodov sa im nechce,takze tam nemam s kym ist..na nete som objavila jedno fitko v Ovsist,ale ked si predstavimze tam mam vliezt sama a vsetci na mna budu cumiet,tak mi je z toho zle a odradza ma to od odhodlania ist cvicit :o((
no, neviem ale skor si myslim ze nie. a teraz preco mas problem cvicit s chlapmi?? no ano, to poznam hanbim sa som tucna neviem ako cvicit, ALE chod s kamaratkou, nebudes sama a spolu sa vam bude lepsie cvicit. propros nejakeho kamarata, ktory sa v tom vyzna, alebo si zaplat nejakeho trenera nech ti poradi- cvicit bez toho, aby si to vedela, radsej potom necvic, mozes si ublizit a to naozaj (napr. znicit si chrbat, nema to ucinok atd.).