Necítim hlad

Príspevok v téme: Necítim hlad
Strawberryca

Ahojte,neviem ci mi nieco je lebo ja sa citim dobre...mam 164cm a 52kg...len ide o to ze necitim hlad ja vydrzim nejest aj cely den a nic...ked tak raz za den vyhladnem...a to ja mam taky jedalnicek...ze cestoviny zemiaky palacinky vajicka pizza hranolky krokety sem tam polievka ovocie a zeleniny syry jogurty a podobne veci...obcas kura ale ine maso nejem neviem ci to mam v hlave ale mne sa normalne hnusi...a tie jedla stale dokola...uz ani sama neviem ze coho sa najest...myslite ze som chora?

marionette

To znamená, že ked mám každé ráno chuť na sladké mala by som zvoliť radšej slané raňajky??? a sladké až poobede?

Strawberryca

viem ze su to vitaminy :) ale myslela som hocijake ine lieky...no ved urcite nie co skusim lebo mala by som s tym nieco robit :/

Strawberryca

len zas nechcem jest lieky take na chut do jedla lebo zas sa bojim ze budem stale jest a nechcem pribrat :D:/

Strawberryca

jajka tak urcite mas pravdu neviem ci si doktorka alebo si studovala zdravotnictvo ale ja viem ze nezijem zdravo co sa tyka jedla...len najhorsie na tom je ze aj keby chcem tak neviem co by som jedla ked mi skoro nic nechuti :/

jajka001_

nie :) to je priznak nespravneho stravovania :) neboj sa :) to je to ze ked nejes, potom dostanes velky hlad a prejedas sa blbostami. preto treba jest pravidelne a zdravo.
ale dobre ze to spominas, prave toto nie je dobre na pankreas, ktory je zodpovedny prave za upravu cukru v krvi, ked sa nalacno nadzgas sladkym, on musi zrazu uvolnit vela inzulinu a to nie je dobre, tym sa kazi, je to pre neho stres :) ale vazne. z toho potom neskor mozes mat nabeh na cukrovku. lebo cukrovka druheho typu je prave casto dosledkom nespravneho stravovania.