Necítim hlad

Príspevok v téme: Necítim hlad
Strawberryca

Ahojte,neviem ci mi nieco je lebo ja sa citim dobre...mam 164cm a 52kg...len ide o to ze necitim hlad ja vydrzim nejest aj cely den a nic...ked tak raz za den vyhladnem...a to ja mam taky jedalnicek...ze cestoviny zemiaky palacinky vajicka pizza hranolky krokety sem tam polievka ovocie a zeleniny syry jogurty a podobne veci...obcas kura ale ine maso nejem neviem ci to mam v hlave ale mne sa normalne hnusi...a tie jedla stale dokola...uz ani sama neviem ze coho sa najest...myslite ze som chora?

jajka001_

je to v pohode, tiez v tvojom veku som neranajkovala, ledva nieco zjedla na obed a vecer som hladna nebola. ale treba sa naucit normalne jest, kvoli svojmu telu, lebo ono potrebuje prisun potravy podla moznosti co najkvalitnejsej. pozeram ze tam mas same kaloricke jedla, tak preto asi ti ta energia dlho vydrzi. ale casom tymto systemom si telo začne "šporit" energiu a zacnes priberat, narazove jedenie, vlči hlad, prejedanie, potom vycitky. slabost , bolenie hlavy, unava atd. nemusis citit hlad - mna skor rozboli hlava, lebo mi klesne cukor v krvi. to je asi dosledok toho stravovania predtym. tak zmen jedalnicek, zarad tam vela zeleniny, ta je lahko stravitelna a obsahuje vela zivin a vitaminov. mucne jedla, pizzu, vysmazane naopak obmedz. skus si kupit knizku o zdravom jedle.