Ahojte,poradte mi co mam robit?citim sa tak strasne sama a opustena:-(takuto depresiu som este nemala.Som sama doma a placem,stale len placem.nebavi ma zivot a neviem co dalej s tym..bojim sa,aby som neurobila nejaku hlupost,ale uz naozaj nevladzem
MAM SREASNU DEPRESIU:-(
kolko máš rokov?
žiješ s rodičmi?
lucinka,existuje vela kníh,ale nájdi si takú ktorá ma hodnotu,či cenu.
Píšeš o anjeloch-ale ak budeš rozmýšlať viac,tak anjeli sú vytvorené Bohom,takže obracaj sa na Boha-alebo začni čítať Bibliu,tam sú cenné rady do života,a skúsenosti ľudí za dávnej doby.
nathalia,ale mna nebavi nic.momentalne amo zit.
genesis,
každý si je strojcom šťastia-všetko záleží na nás,na nikom inom.
Mnohí majú,či mali problémy-musíme si najsť niečo čo nás baví,či zaujíma,niečo čo má zmysel-a život má predsa zmysel,tak si napíš na papier,čo je pre teba dôležité,a čo by si urobila pre to,aby si dosiahla to po čom túžiš.
squash,ano mas pravdu,je jedna vec s ktorou sa uz 13rokov neviem zmierit
musis byt vnutorne vyrovnana a zdravo sebavedoma. neries to ako posobis, ale to aka skutocne si. mam pocit ze si dost nevyrovnana a nespokojna, mozno ta nieco trapi alebo sa s nicim v zivote nevies zmierit
squasch a ako to mam robit,navonok posobim ako tvrda a sebavedoma zena,ale vo vnutri som slaba.kaz.si o mne mysli,ze namyslena a sebavedoma,ale taka nie som.
zdravy clovek dokaze zniest aj tazsie okaminy v zivote aj ked jasne ze pre nikoho to neni lahke. problem je v tvojej citovej labilnosti. to je to co by si mala riesit
squasch moja pricina depresie ma viacero dovodov.najhlavnejsi je teraz,ze sme sa rozisli s priatelom a som sama.Viem,ze vela ludi sa rozchadza,ale som citovo labilna a kazdy maly neuspech zvladam tazko
musis odstranit pricinu depresie. nenapisala si ju, takze ti v tom nemozeme pomoct