Ahojte,poradte mi co mam robit?citim sa tak strasne sama a opustena:-(takuto depresiu som este nemala.Som sama doma a placem,stale len placem.nebavi ma zivot a neviem co dalej s tym..bojim sa,aby som neurobila nejaku hlupost,ale uz naozaj nevladzem
MAM SREASNU DEPRESIU:-(
nikdy nehovor nikdy. neboj, cas je naozaj najlepsí lekár. nehovorím, aby si sla za psychiatrom. naco lieky. nejakeho terapeuta staci. Pusti si dáku oblubenu hudbu teraz a sup do hajan. :)
Drž sa.
dodie,uz nikdy nechcem milovat a viem,ze len tak lahko nedovolim nikeomu aby sa ku mne priblizil.uz u tohoto posledneho som mala problem,povolila som a pozri ako to dopadlo.to s tou kamaratkou ma mrzi,zazila som nieco podobne,po 4,5r vztahu dosla z amnou jedna baba nech dam pokoj mojmu priatelovia,ze sa zasnubili,ale o tomto nechcem,aj ked to stale nie je za mnou.u psychiatra som uz bola strasne daavno,jedine co urobil mi dal llieky kt mi robili este viac zle.uz nikdy viac
luci, milovaní by sme chceli byt vsetci..
Nieco podobne sa stalo aj kamoske. 4 roky s chalanom a zrazu koniec, uz mali dokonca aj hypoteku skoro vybavenu. A dokonca sa dozvedela, ze ked sa rozisli, tak jeho nová bola uz tehotná. Trvalo to dlho kym ju to prebolelo, dnes je ok. On je zenaty, s dietatom... Ale myslím, ze statný nie je. Luci, zi dalej! Dala si do toho vsetko, co sa dat mohlo. Mas ponaucenie. Ale láske sa nevyhýbaj. Kludne navstív psychologa dakeho, vyrozpravaj sa. Ale vsetko zle raz prehrmi.
DODIE ja viem,ze si ma nezasluzil.ale aj ja mam chybu na tomto vsetkom,starala som sa o neho,vsetko som mu dala.chcela som x krat ten vztah ukoncit a nedovolil to,ale on ho zrazu ukoncil..viem,ze to preboli,ale kym to prejde tak neveim ci to zvladnem.jedno uz viem,nechcem uz nikoho mat.neviem a ani nechcem sa zoznamovat a znovu zazivat toto iste.na byvalu lasku som doteraz nezabudla a mozno aj preto mi nevychadzaju vztahy,ale uz nikdy,radsej budem sama.privolat?strasne vela som sa tomu venovala a aj som dokazala vela veci,ale doslasom o to,ja dakujem panu bohu,ze som zdrava,ze mam zdravu rodinu,ale tak strasne by som chcela byt milovana a stastna
pokial sa s tou vecou nezmieris resp. neprijmes fakt ze sa stala tak sa tvoje problemy nikdy neskoncia. zle veci sa deju, treba ich prijat a nedovolit im aby nas ovplyvnovali. co sa stalo nezmenis, tak naco sa k tomu vracat. ak to nevyriesis tak budes do konca zivota trpiet a hladat vsetky mozne riesenia ale ziadne ti nepomoze, pretoze treba vyriesit prvotnu pricinu problemu, nie depresie ktore sposobuje. ak vyriesis ten problem ktory ta trapi, tak aj osttane psychicke problemy odidu
Lucinko, tak na takeho priatela zabudni. Nevazil si ta, nezasluzi si ta. Netráp sa ním. On sa tebou urcite uz netrápi.
Píses, ze si si dokazala vela vecí "privolat". Znovu zacni ziadat a uvidís, ze sa zacnu veci menit. Nebude vsetko hop hned. Musís mat trpezlivost. Trebárs aj to Tajomstvo pozeraj stale dokola.. Hlavne ver a žiadaj. A nezabudni podakovat. :) Neboj, vsetko bude ok.
nathalia a ako si sa z toho dostala?som velmi rada,ze mozem si s niekym pisat,lebo by som sa asi zblaznila--aj by som chcela uz spat,nespala som poriadne uz 2 tyzdne,aj som si chcela dat tbl na spanie,ale pila so
ach moja,to ma mrzí-aj ja som bola takto bitá,aj fyzicky aj psychicky-máš to ťažké.Mrzí ma,ale musim končiť.Prepáč:(
ako to už tu bolo napísané,raz sme dole,a raz hore-tiež som to zažila-a robila som to iste čo ty.
nathalia,vsetky knihy o anjeloch mam precitane,aj o pozitivnom mysleni a aj o vsetkom,kedysi som bola na tom,ze som si vedela vsetko privolat,ale stratila som to.neviem si nic najst.som na dne.nebavi ma nic,aj v praci som radsej sla na pn,lebo som to tam uz nezvladala,tak som doma a tzv oddychujem,ale mam pocit,ze sa dostavam este do vacsej psychickej nerovnovahy a depresie.smutim za priatelom kt sa ku mne choval ako k handre,aj ma udrel.ach boze