Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MAM SREASNU DEPRESIU:-(

lucinka28

dodie dakujem,aj som rozmyslala nad nejakym psychoterapeutom,ale neviem kde by som ho nasla a ako to prebieha.asi by som ho mala najst,lebo vsetky moje vztahy sa rozbili mojou ziarlivostou.prvy partner,velka laska v mojom zivote ma podvadzal,a odvtedy neverim nikomu.ziarlim na kazdu a mam strasne male sebavedomie a pritom nevyzeram najhorsie.kazdy mi hovori,ze by som si mohla najst hocikoho s tym ako vyzeram,ale ja nikomu neverim

Genesis

nathalia08

to ze stastie je v nasej hlave tiez nie je zalozene na pravde a nie je v sulade s realitou .. je pravda ze sposob myslenia moze mat urcite pozitiva a zmiernovat prezite negativne udalosti v zivote ale ani zdaleka nie je tak ucinny aby bola pravdiva hore uvedena veta.

nathalia08

genesis je mi jedno či si chlap-ide o to,že Lucka je sklamana životom a nie sezamom,alebo hocičím-mne nevadí že tu niekto píše to či ono-a nebudem sa už opakovať-píš čo chceš,len vravím,že ľudia sú si sami strojcami-a myslela som to v inom zmysle ako ty.Že je všetko v našej hlave-aj ked viem,že teraz to Lucke nepomože,lebo je v depke-a viem ju pochopiť.Nepotrebujem čítať tvoje premudrelé reči-písala som celkom o inom,a k téme,tak daj láskavo pokoj a už sa do mna neobúvaj.
A čo ja niekomu zakazujem nbiečo sem písať-nejak si vedla.
Ale ty asi chceš mať vo všetkom pravdu-tak ok maj si ju-ja sa nepotrebujem s tebou vadiť.
Prajem ti pekný deň.

Genesis

nathalia08

a neprotirecim si v nicom .. ak tak davaj normalne argumenty a nie take onicom

stastie cloveka sa v drtivej vacsine zaklada na veciach ktore ovplyvnit nemoze:

zohravajuce faktory su genetika, miesto narodenia, udalosti ktore preziva. Zivot ti dokaze znicit trebars aj poondeny sezam jednoducho uplne malicherna vec bez toho aby si ti na to dosla ...

napr jes sezamovu zemlu na ranajky tvoje telo ale na bielkovinu sezamu si vytvori protilatky. cela zalezitost sa ale nebude tvarit ako alergia ale intolerancia a to bez priznakov .. dana bielkovina so sezamu ti bude dlhodobo otravovat telo a zacnes mat napr depresiu ktora ti bude nicit zivot .. budes smutna a nebudes vediet preco ... je jedno ako pozitivne budes mysliet jednoducho budes sa citit mizerne .. lekari ti nasadia antidepresiva ktore tvojmu zdraviu tiez moc nepomozu .. do toho ta necha frajer pretoze si depresivna ... nakoniec ti zacnu zlyhavat jednotlive systemy tela a budes umierat v bolestiach v nemocnici a zober si ze za tvoje utrpenie moze len blby sezam

toto su realne veci a uvedeny priklad bol jen jeden z milionou ako ti tento svet dokaze znicit zivot ... a ty i ked riesenie bolo lahke jednoducho nejest sezam o nom sa nikdy nedozvies.

Genesis

nathalia08

prosim ta netrep blbosti .. kazdy ma narok vyjadrit svoj nazor ... kludne si tu pis o com len chces ale bud si vedoma toho ze ti ludia do toho budu pisat svoje nazory.

Okrem toho som chlap a slovo genesis viem co znamena a je mi jedno ci je to z biblie alebo z kade.

nemam rad pokial tu niekto pise veci co sa nezakladaju na pravde a nie su v sulade s realnym svetom a vzdy budem kazdemu kto radi tymto sposobom do toho frflat.

nathalia08

A Genesis sama si protirečíš,najprv si presvedčená,že ľudia nie su strojcami šťastia či života,a
potom Lucke-citujem

jedine co mozes robit je pracovat sama na sebe
.
Tak kde myslíš že pravda je??

nathalia08

genesis-možno chceš Lucke pomôcť tak neviem ,čo sa ideš so mnou teraz naťahovať.
Aj vieš prečo si si dala nick
genesis??
aj vieš čo to znamená???
Genesis je prva kniha v Biblii.
No a ak si si ju už dala,mala by si vedieť že Ľudia majú slobodnú vôľu,a nik za nich nerozhoduje-nie sme stroje,alebo bábky,aby nás ťahali za motúziky a viedli tam kam chce niekto.
Sme inteligentné bytosti,ktoré mame vlastný rozum,a sami za seba sa rozhodujeme a sami za chyby trpíme.-všetci sme omylní,a robíme chyby.
Tak nerob zo seba múdru,ale rozmýšľaj.A nepísala som tebe,ale Lucke,tak sa do toho nemiešaj-ako sa Lucka rozhodne tak bude,ak je silná zvládne to-a ak nie,niekto jej už pomôže-a duch to nebude,iba človek.

Lucka zvládneš to,ja tomu verím,drž sa dievča.

Genesis

lucinka 28

Bolest sposobena nestastnou laskou :) .. s tym nic nenarobis ... s vysokou pravdepodobnostou si takej bolesti v zivote este uzijes vela ... viac ako 80 percent vztahov sa konci tak ze jeden z partnerov je sklamany dokonca zdrteny ... jedna sa o chlapov aj o zeny ... jednoducho obete su na oboch stranach.

Lenze bohuzial s tymto nic nenarobis. Mozes prosit boha aj najelov aj samu seba aj vesmir mozes verit v co len budes chciet hoc sa aj stavat na hlavu nepomozes si.

jedine co mozes robit je pracovat sama na sebe aby si bola trosku emocionalne menej citliva ... emocie kontrolovat nedokazes ale myslienky co ich ovplyvnuju ano

Genesis

nathalia08

NIkto neni stojcom svojho stastia ... keby bol opak pravdou zivot by vypadal uplne inak ... neznasam ked niekto pise take blbosti spojene s vierou ktore su nezlucitelne s realitou ... pisu to ludia a nemaju to nijako podlozene ... proste len keci keci a keci

davajte rady do tohto sveta a nie do takeho rozpravkoveho :) ... na rozpravky su tu pisuci ludia uz trochu velki

nathalia08

Ahoj Lucinka,dúfam,že si aspon nejak trochu spala-vieš mnohí sme to zažili čo ty,aj ja.
Ja som sa v 18 zaľúbila a bol to krásny vzťah-rozišli sme sa po 5 rokoch.Začala som presne čo ty,piť fajčiť,a potom dllho dlllho som bola sama a ako ty bez života-ale môžem ti povedať,keby človek vedel,že čo robí tak bude sa snažiť čím skôr,nejak nájsť ten zmysel života,a hľadať to krásne a dôležitejšie v živote.
Bola som 11 rokov sama,a bolo to hrozné-ale potom som spoznala svojho manžela,zaľúbili sme sa ame spolu už 2 roky,ale
ani my sme to nemali ľahké:(
Moj je vdovec a má 2 dcéry,jedna nám robila zle a už hned od začiatku začali hádky,trvali skoro až doteraz-nejak nemožme o sebe ani počuť,ale ani on nie je bez vinny.
Rozchádzala som sa snim asi už 100x,ale ľúbime sa a sme spolu,ale je tam to stále ALE
Moj manžel stále chce,aby sme boli rodina,no ja nie-chcem mať kľud a žiť bez jeho............
Vieš,je to ťažké-ale taký je život,musíš si nájsť niečo čo ťa poteší-napr.chodiť do fitka-ja som začala a je to super.Alebo začať sa o seba viac starať,a aj ked sa to nedá pozerať do predu,a začať sa usmievať.Ak máš aspoň jednu dôvernú kamaratku,tak sa jej vyžaluj,a podnikajte niečo spolu.
Alebo naozaj ak už sa to nedá tak psychologa.