IUI

Príspevok v téme: IUI
bubuki

Ahoj, mam pre sebou prvy pokus IUI, a kopec otazok a pochybnosti.
Moje testy su v poriadku,i priechodnost vajcovodov, ale manzel ma len 10% spermiji zivych. Ako som sa docitala na nete, IUI je vhodna pre pary s normalnym spermiografom... mame vobec sancu? Alebo je to zbytocne a radsej mame preskocit rovno k umelemu?!
Uz mam naordinovane injekcie na IUI, ale manzelovi nedali nic... je to normalne?!
Uvitam kazdy prispevok, radu, diky moc.

macka26

ty mas v zahranici poistenie, ale zakrok ti budu robit na svk a sem si nechavas doniest lieky ? to co je za kravinu? ved ked ti to robia tu, urcite ti nikto nic nepreplati, a urcite ta to na priamu platbu vide menej... ako 500 eur

Laurina22

Ja by som to brala ako liecbu,ak by ma raz nieco take postihlo...

Niekde predsa je problem,ktory treba liecit,aby som mala dieta,alebo sa mylim?

Nedramatizujem,na tom nie je nic dramaticke.

macka26

neplodnost je diagnoza, a diagnoza je choroba. tym netvrdim ze si chora... neviem ci chapes ako to myslim. 500 eur na IUI je velmi vela penazi, pri moznosti uspechu 10%....

pred IUI som sa vobec nebala.. tesila som sa... nemala som z toho zakroku ale velmi prijemny zazitok...

bubuki

...vy to volate choroba ktora sa musi liecit?
Ale baby! Nedramtaizujte!
Musime to brat ako civilizacny proces... inak nas vsetky raz zavru do blaznicna!
:)))))
Ja sa nieliecim, lebo mi nic nieje, ja som iba poziadala o pomocnu ruku pri niecom co sa jednoducho nedari....
Optimizmus!

bubuki

... ja viem, ale nie som poistena na SK, ale v zahranici, a odtial mam i lieky, lebo ich preplaca tunajsia poistovna....