Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

IUI

Príspevok v téme: IUI
bubuki

Ahoj, mam pre sebou prvy pokus IUI, a kopec otazok a pochybnosti.
Moje testy su v poriadku,i priechodnost vajcovodov, ale manzel ma len 10% spermiji zivych. Ako som sa docitala na nete, IUI je vhodna pre pary s normalnym spermiografom... mame vobec sancu? Alebo je to zbytocne a radsej mame preskocit rovno k umelemu?!
Uz mam naordinovane injekcie na IUI, ale manzelovi nedali nic... je to normalne?!
Uvitam kazdy prispevok, radu, diky moc.

tpch

No ved uvidis, ako ti bude super s tymito molekulami v tele, ked budes pozerat na tvojho muzicka vyvaleneho s cigou v paprci...

vejva1

Manzel nemusi brat nic ja som mala pregnil injekcie a po zakroku som brala este utrogestan 2 x denne myslim ci ako sa to volalo.Neboj nic vsetko dobre dopadne a kolko mate rokov.A v kt.centre ti to idu robit?

bubukia

Ja este neberiem nic, az ked mi pride menzes zacnem.
Mam v chladnicke Puregon 900, Utrogestan 200, Ovitrelle 250, a jedno pero na pichanie injekciji.
Ako a kedy sa co pouzije mi povie lekarka v prvy den menzesu.

tpch

Tak teba nuti podstupovat narocnu hormonalnu liecbu kvoli jeho spermiam a ostane fajciarom? S takym debilom by som dieta ani nechcela, nieze ist na umele oplodnenie. Fajcenie je ucinny killer spermii, takze asi tak. Mas muza egoistu. On sa len vysemeni do poharika a ty aby si trpela. No fajn.

bubuki

Takze hovorite, ze mame do toho ist? Mame sancu na bejby i s IUI?
Manzel bol na spermioografe len raz, pred 2 mesiacmi, a ukazalo to 10% zivych a to len 2 hodiny, potom nic! Nasadili mu len vitamn C 500g, vitamin E 400g, a L-Carnitin.
Myslite ze by este raz mal ist a vysledok moze byt uplne iny? (inak je aktivny fajciar....:((((

vejva1

ja som bola na umelom v iscare a podarilo sa chvala bohu hnet na prvy krat a teraz mam 4 rocneho chlapceka.Manzel mal tiez slabe sperma ale ked prislo na lamanie chlebu tak uz slabe neboli asi ked daval vzorku tak sa zlakli xi xi