Aka je farmacia (VS odbor)?

[zruseny8]

spristupnim ti ho tu cez moj nick, vies to tak pozriet nie? a potom to opat zrusim, cize napis mi ok? budem cakat..
latincinu sme mali tiez v oba semestre, s jazykom to mate jedine ine a mozno ine tie povinne volitelne. prosim ta kedy si prisla domov zo zapisu, bo mna to caka buduci tyzden a taaaaaak sa mi nechce

Nyx

Smajlik, bola by si taka dobra a dala mi tvoj mail? Ak ti to teda nevadi.
My to uz mame trochu inak-latincinu mame v ZS aj LS, cudzi jazyk tak isto. Z povinne volitelnych mame v ZS: Historiu a dejiny F, chemiu v prikladoch, zaklady ekologie; v LS mame aerosoly alebo lab.techniku. A tiez si mozme dat aj telesnu. Ty si mala?

[zruseny8]

Jasne ze nebude problem, ked tam nebudes chodit. neboj, pochopis to hned :DDDD
jazyky asi latincina bude len teraz a neviem ci v letnom semestri nezacina aj cudzi jazyk. ten bude az to tretieho rocinika zimny semester, vtedy je z neho skuska. a povinne volitelne? mate na vyber: historia a dejiny farmacie (to sme my nemali a ani len netusim ake budu podmienky pre udelenie zapoctu), chemia v prikladoch (urcite by som si nevybrala) a pre zimny semester este zaklady ekologie. v lete mate aerosoly vo farmacii a laboratorna technika (ten sme tiez nemali). cize ja by som si vybrala zaklady ekologie na zimu a aerosoly vo farmacii leto, lebo tu laboratornu techniku uci pre mna dost rizikovy vyucujuci a neviem, mozno by som este riskla aj tu historiu a dejiny farmacie s legathom. aj ked no neviem..

Nyx

Som v 3postelovej izbe,prvaci ine nemaju (aspon co viem). Teraz si uz seky nevypisem, ani ich nemam doma, ale opisem si tie cisla uctu, dakujem velmi pekne. A potom to zajtra zaplatim na poste. Velmi si ma potesila tym, ze ta vypoctova technika je nepovinna, dufam, ze mi nebude robit problem ked ten predmet vynecham. :D V tom rozvrhu su uz zahrnute aj volitelne predmety? Jazyky vobec nemame?

[zruseny8]

rozvrh sa nevybera, rozvrh je fixne stanoveny pre kazdeho studenta a uz zalezi len na tom, do ktorej studijnej skupiny ta pridaju. podla toho budes mat rozvrh. si vsimni tie kvazi cisla a vodorovne ciary pri jednotlivych dnoch, to znamena ze ktora skupina ma co v ten den..
ta informatika v piatok vecer je prednaska (to je nepovinne, povinne su len cvicenia). cize obavam sa ze ak vam ju nepresunu na iny rozumny den a v rozumnu hodinu, tka na nu nikto nebude koncit. apropo ak nebudes v prvej druhej siedmej a osmej skupine - mas piatok volny. tie skupiny su robene podla abecedy. ako sa volas priezviskom, alebo aspon zaciatocne pismeno. skusim odhadnut ktora mozes byt skupina..ale to fakt len odhadom
k tomu intraku: urcite zaplat 108,48. dnes som tolko platila za dvojpostelovu v studentskom domove c.2. ale ak si prvacka tak budes pravdepodobne v trojpostelovej - tam je to menej, ale o ten rozdiel potom zaplatis menej pri dalsom plateni. posiela sa to na adresu: Študentský domov - UVL, Podhradová 11, 040 01 Košice, č.uctu: 7000072225/8180, VS: 4521
potom sa plati este "sponzorsky dar skole" 15€ na ucet: 7000072233/8180, VS: 1955 a adresat je: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie, Komenského 73, 040 81 Košice

Nyx

Oni pisali, ze tak 110€, ale nenapisali ziaden ucet, nic kde by sa tie peniaze dali poslat. Dakujem smajlik (opat :D). Rozvrh som videla, ale som dost vytocena, ked som videla, ze v piatok je vypoctova technika (to ma byt informa v novom sate?) do 6 vecer. Budem tam musiet chodit?Myslela som si, ze v tom case uz budem doma.

tiez prvacka

caute, a ten rozvrh si uz aj ako prvacka mozem vybrat v aise?to je konecne? lebo pisu ze sa da od 12teho septembra tak som kus teda zmatena,ze ako si to mam prihlasit,ked nam este k tomu nic nepovedali, k predmetom a pod...