Priateľka má biely výtok

Príspevok v téme: Priateľka má biely výtok
Palkoline

Ahojky!
Pri poslednom sexe s priateľkou som sa uistil, že má nejaký biely mierne hustý výtok.
Pár krát som to videl aj pri dlhšom sexe, ale myslel som si, že by to mohli byť len moje \"kvapky lásky\" - aj keď mal som pochybnosti.
Pri tom poslednom mi po asi 5 minútach povedala, že potrebuje pauzu, pretože sa tam dole divne cíti. Keď som ho teda vytiahol, všimol som si, že mám na ňom nejaký biely mazľavý humus. Najviac však naspodku, hore menej. Určite to nebolo po mne, bo som sa ešte neurobil a v takomto množstve \"kvapky lásky\" určite nebudú :D Má to aj taký divný zápach, no nie je nejaký extra silný, ale mne to určite nevonia.

Povedala mi, že to má dlhšiu dobu, niekedy viac, inokedy menej. Povedal som jej, aby išla k lekárovi na konzultáciu/liečenie, no ona nechce :( Vraj ide k nemu až počas októbra keď pôjde pre novú antikoncepciu. Vraj sa skôr nemôže ísť. Čo je to za blbosť, keď nemôže ísť k lekárovi, ak má problém? Alebo asi len ona nechce... :/
Je takýto výtok škodlivý, alebo je to normálne? Neublíži jej to? Dosť ma trápi, keď to nechce nijako riešiť :// Mne sa to hnusí a nevonia mi to :((

zabudlaNick

darkmother
prosim ťa kde maš gynekologa?
lebo ten moj je tiež riadny pripad...je gynekolog ale asi študoval vytvarne umenie....

barbi33

No divne sa citila asi s teba, a mensia rada ak sa rozhodnes spavat so zenami mal by si o nich najprv aj nieco vediet ! a nie vypisovat tu veci ktore ked opisujes vyzeraj ako hlupak ktory o ludskom tele nic nevie. btw nejde u nej o nic patologicke

ja..

no ja by som už tiež s tebou palkoline nechcela spávať, keby som videla tvoj výraz tváre- hnus a des, že čo to je a potom jej to stále vyčítal ... by ma hned prešla chuť na teba ..

môže to byť mykoza a aj nemusí, len výtok .. ale to sa nevie. pokial ju však nič nesvrbí, nepáli, tak je to ok.

alenka_maxova

ku gynekologovi moze ist priatelka kedy len chce! je povinny ju zobrat, ak ma bolesti/problemy. Jej problemom je mykoza a budete sa musiet liecit obaja! Najvacsia chyba je, ze baby sa liecia, mastickuju, cipkuju a neviem co...Lenze aj muz by sa mal preliecit.

angela85

saolenka, aj ja som bola na rozne vysetrenia, ale nic mi tam nezistil a brala som aj rozne cipky atd ale stav je stale rovnaky, takze asi u mna to je normalne, ja nemam ziadne svrbenie ci ine, mala som pred tym, ale to som si vtedy liecila a zatial uspene, tam dole sa citim ako v bavlnke

saolenka

Ja mam tiez asi od puberty stale vytok, vacsinou bol len hlienovity, priesvitny a neskor, asi ked som zacala bravat antiku je miestami aj biely, ale nie hrudkovity. Dva krat som s tym bola u gyn, dva razy mi povedala, ze to je v poriadku, aj ked ri druhom, ze tam mam streptokoka, ktory ale zvycajne nesposobuje problemy, ale ze ak chcem da mi cipky. Ale nemam pocit, zeby sa od vtedy nieco zmenilo.

darkmother

takze mile osadenstvo, ja uz niekolko rokov zijem s tym co uvadza zakladatel temy a diagnostikovali mi kandidozu. svrbenie atd je len pri AKUTNEJ kandidoze, ale ked sa to casto opakuje, niekde je problem. aj moj gynekolog sa tvaril, ze je to normalne a nebolo!

jajka001_

angela vytoku sa nezbavis lebo je to prirodzene a normalne mat vytok. je to znak toho ze si plodna. problem je ked je zlty, zapacha, svrbi a pod.

angela85

ja mam vytok od puberty a asi sa ho vzivote nezbavim, u mna je to normalne, ale pocas cyklu sa mi meni, aj pocas brania HAK mi zhustol, uz som si zvykla pouzivat slipove vlozky, ale ako tu uz bolo pisane, mal by byt bez vone, alebo iba taka prirodzena zenska vona a mal by byt ciry alebo jemne biely. a viem aj ake je to mat mykozu, vtedy by urcite s tebou sex nechcela mat, iba ak tak z povinnosti, lebo je to dost neprijemne, svrbi to a pali

alle

palko, bud chlap a povedz jej ze ty pojdes k urologovi tiez na kontrolu, lebo ak ma infekciu tak ju mas aj ty. Tym padom, ona nebude urazena, lebo pre svoj sexualny zivot urobite nieco obaja rovnako. Podla mna je to normalny vytok(nie patologicky) inak by ju to palilo/svrbelo/bolo hrudovane. Je samozrejme ze to nevodi ano chanel 5:)