Niekedy mám strašnú chuť to skončiť. :( mám 16 rokov nikdy som nemal ešte babu, nemám kamarátov, naši sa rozviedli a ja som s otcom on stále je nervózny vrieska po mne či spravím dobre alebo zle..už fakt neviem čo mám s tým životom robiť :((
Nebaví ma život...
lost: "No tak, veď sneží" :D Yeah! Zima nie je práve pozitívne obdobie.
Podľa mňa má človek právo, nie povinnosť žiť, ale tiež si vravím, že zabiť sa môžeme vždy, takže pokiaľ mi úplne nehrabne, nechávam to ešte tak... A okrem toho, ono nie je také jednoduché zabiť sa, lieky sú na kočku.
(Musím končiť, lebo sa tento komentár zvrhne na radu, ako sa najúspešnejšie zabiť, a to propagovať fakt nechcem)
lebo taky clovek nevie co si praje :)
tj. cakaj a zomries prirodzene, len sa o to nepokusaj samovrazdou, drogamy, alkoholom atd..
proste sa uc a nastav si nejaky ciel :)
spravanie tvojich rodicov je adekvatne na tvoj vek, tj. resp. len chcu aby z teba nieco vyrastlo.
benevolentna vychova alá "rob co chces" nie je az taka dobra ako sa zda :)
ono to prejde, za par rokov sa na to budes pozerat inak :)
ber to ako slova od cloveka, co tiez mal niekedy 15...
caute ja som smaovrazdu už aj skusala liekmi dala som si par tabletiek,ale nič akoby narokom ....mam 15 a vobec sa mi v nčom nedari v ničom je ot hroznee ,,mala som kamaratov a pootm som snimi nejak prestala chodit von a uz to islo dole vodou vsetko casto mma zaracha za znamky ale co už ked sa v skole nikto so mnou nebavii ,nemozem pocitaac dost cato ,,,,rodicia ma nemaju radi nič mi nekuju vobec vsetk si musim kupovat sama aj potrebne veci ....nič nevychadza,vsetko je zle kamosky sam i bez toho aby osm im napisala neozvu už proste nevidim nič v tom ze by osm mala pokracovat nema nikohov pre koho by som tu este mala byt :)) nikoho nemam ozajstnych kamratov (nijakych),rodicia ma nenavidia,v nicom sa mi nedari (v skole ,vztahy a na take ako su zilteky som prilis citliva ...ja uz neviem poradgte mi prosim niekto a nič o ježišovi už sa k nemu modlim pol roka aby to zmenil ...pytam sa prečo taky clovek kao ja ktory si praje radsej smrt musi tu este byt ?
Ahoj everyone jedna vec na toto forúm ja viem že ak vás nebaví život lebo s a stalo niečo čo vám veľmi ublížilo a možno nechcete počúvať kecy o tom že vás neikto miluje a my slím že temu Ježiš ste počuli 100000x aj ja a nebaví ma to stále lebo je to často od veci ale život je Nádherný lebo je tu niečo čo mám a začo som vďačná a chcem to ponúknuť aj vám ak chcete umrieť svojmu starému života čo vás nebaví spravrte to !!! nech zomrie vaše stáre EGO a ožijete v Ježišovi ktorý vam chce dať nový život tým myslím skúste ak už ako poslednú možnosť zavolať na BOHA povedzte mu nech vás zmeni a Ježiš vám garanuje skvely život slobody a lásky až takej že niekto je tu s vami stále každu sekundu vášho života :) Ježiš aj v tejto chvíli je pri tebe nie je v kostole a niekde zavretý je pri tebe je uplne IN a je to tvoj najlepší priatel .... chce s tebou hovoriť ako s priatelom BOH TA MILUJE
Maros,
ta myslienka ma svoju hlbku. Respekt.
lucy, keď spáchaš samovraždu, nebudeš mať pokoj, práve naopak. Si mladá a ešte máš veľa rokov pred sebou. Keby si si mala vybrať, že si ich odžiješ tu na zemi s nádejou, že sa všetko k dobrému obráti, alebo niekde v záhrobí v neustálom utrpení, pre čo by si sa rozhodla?
skus si vytvorit svoj dokonaly zivot a zacni prave teraz. na frajerky mas este cas, nic sa neboj.otca sa nauc prijat taky aky je asi aj on toho ma teraz dost, alebo sa s nim skus pozhovarat, ale to vacsinou nejde. a nepotrebujes mat neskutocne mnozstvo kamaratov ale staci jeden skutocny priatel. ty svoj zivot iba zacinas zit tak je skoro ho ukoncit
mna to tiez nebavi furt len stres
kazdy ma len okaslal
rozmyslam pod vlak
to bude aspon iste
a bude pokoj
ja som nemohla nájsť kamarátov a ani chalana...naši sú rozvedení a som s mamou mám malého brata ktorý je predo mnou večne uprednostňovaný a rozmaznávaný...moja mama má často migrény a vrieska po mne, mám zakázaný počítač a aj chodenie vonku...ale jedna vec je podstatná...žijem a nechcem prestať, jakmile na to prestaneš myslieť a jednoducho sa zmieriš s tým, že život každému nadelí svoje, začneš žiť. Možno nemám dokonalú rodinu ale jakmile som proste začala žiť aj ako ja chcem, začala som sa usmievať už to nebol problém, ak nemáš babu nevadí, ono to príde tak ako aj pri mne a kamaráti prídu rýchlo :)) ...proste to musíš prijať ...PS. nemysli si že som nejaká stará babka čo ti tu vypisuje kktiny :D ...budem mať 16 a chápem ako sa cítiš :))