Niekedy mám strašnú chuť to skončiť. :( mám 16 rokov nikdy som nemal ešte babu, nemám kamarátov, naši sa rozviedli a ja som s otcom on stále je nervózny vrieska po mne či spravím dobre alebo zle..už fakt neviem čo mám s tým životom robiť :((
Nebaví ma život...
Mne povedal jeden knaz na moje problemy tolko:
"treba si zvyknut".
Ha, ha, ha. A vies, preco to povedal? Lebo sa mu moje problemy riesit nechcelo, inak povedane bol dost unaveny z prace.
Zvykni si, tvoje reci nikoho nezaujimaju. Ci sa mas tak alebo onak, zariad sa lepsie, ked mas na to!!!
lost: Don´t apologize, it´s okay.
Citát od Carlsona sa mi páči. Horšie je, že niekedy za ten worthwhile goal pokladá človek práve len tú samovraždu.
jaj, ja som si myslel ze to pisal nejaky chalan, preto taky pristup :D
'a objaví ju práve vďaka tomu, že to už skoro vzda"
ano toto moze byt pravda :) pohlad smrtke do oci, ci nieco take..
ozaj a nekricim :D to len tak :D pre silnejsi efekt, nieco ako podciarknute :) (tu sa tak neda podciarknut)
no inac tazko niekomu vyhovorit samovrazdu atd..
ale skoda je to, .... najlepsie to vystihuje tento citat z Terminator 4 :)
"You Can Focus On What Is Lost, Or You Can Fight For What Is Left"
(tak sorry za ten sok o nakrycani :) ale ja uz musim ist dospat mierny spankovy deficit :) )
You are successful the moment you start moving toward a
worthwhile goal.
- Charles Carlson
lost: Fu, mala som dojem, akoby si to na mňa nakričal, to o blbosti :D Až som sa začervenala :D
Mám skúsenosti, že v zime sa depresia skôr zhoršuje, ale možno som mala len nesprávnu vzorku obyvateľstva. A nepopieram, že pohľad na krásne zasneženú prírodu má čosi do seba.
Keby ma šiel teraz niekto mučiť, ešte sa mu poďakujem. Práve ma okašlal priateľ a vďaka tomu som si rozrezala celú ruku, len nech prebijem tú psychickú bolesť. Takže asi tak.
A človek, ktorý sa chce zabiť, ti asi tiež ťažko ozrejmí, prečo sa na to odhodláva. Ale z vlastnej skúsenosti viem, že keď človeku chýba už len pár metrov, aby skočil pod vlak, niekedy v sebe dokáže nájsť silu ťahať to ďalej... a objaví ju práve vďaka tomu, že to už skoro vzdal... Možno to niektorí potrebujú práve vzdať, aby zistili, akí sú silní. (Už len moje mimoidné úvahy)
Lost........ale fyzicka bolest je niekedy mensia v porovnani s psychickou.
Ten kto to nezazije,neuveri.
ono je to extremne narocne niekoho presvedcit slovami ze preco je zivot cenny.
ale stavil by som sa o symbolicke 1 euro, ze ak by tychto wannabe samovrahov hodili na extremne opustene miesta na Zemi, kde by BOJOVALI o zivot, mozno by im to pomohlo zistit, ako cenny v skutocnosti zivot je ;)
tazko teoretizovat :)
Meretseger
blbost !!!
a est raz blbost :) nezmysel !!
ze zima je pochmurne obdobie? vies co je skutocna krasa zimy? to ze cim tvrdsi mraz, tym plodnejsia poda nabuduce leto :) alebo je tato teoria zla, tak ma oprav/te
a inac, taka zasnezene krajina nie je na zahodenie, aspon nestupis do hovna a aj ked - sneh ti to umyje
a inac, zivot je pravo, ale ktory IDIOT by ho zahodil, ked tak ci tak raz zomries ?!
to je dokonale take iste, ako si teraz podat tiket na loteriu a pred hlavnym tahom ho zahodit, lebo "aj tak nevyhram"
takto by som sa ja osobne zabil uz az ako pre-teenager :D
Dam ti otazku:
tyra ta niekto? ide ta niekto mucit? s garanciou ze ta pomaly a bolestne aj tak zabije?
ak nie, nevidim dovod na samovrazdu :)
viem si predstavit, ze zivot je momentalne pre teba zlozity, ale predsa ani tieto dovody podla mna nie su dostacujuce na samovrazdu....Skus to s otcom vyriesit tak, ze mu povies, ako nemas rad, ked po tebe len krici, ci sa to neda zmenit. Co sa tyka priatelky, nezufaj, ze si este ziadnu nemal :) Ved neexistuju ziadne "normy" kedy, v akom veku mat babu...U kazdeho to je ine a tes sa na to, co pride. Napriklad ja som sa s mojim priatelom zoznamila cez internet, vyskusaj to i ty, ak sa ti nedari nadviazat vztah normalne. Ale nechci nic nasilu a rychlo...laske treba dat cas :) Drzim ti palce
a tu stále nesneží...vonku je počko ako na jar