Niekedy mám strašnú chuť to skončiť. :( mám 16 rokov nikdy som nemal ešte babu, nemám kamarátov, naši sa rozviedli a ja som s otcom on stále je nervózny vrieska po mne či spravím dobre alebo zle..už fakt neviem čo mám s tým životom robiť :((
Nebaví ma život...
PoPo... sama si to napísala. Ja by som tam tiež nič nepovedal.
a psycholog ? si neskusal ? jaj mna keby posadili oproti takehoto pana psychologa nepovedala by som ani slovko ,co koho do mojho problemu ...ja sa proste nedokazem vykecat, asi preto nemam ani jednu temu na zdraví :D
no asi som ti moc nepomohla ,kedze som viac pisala o sebe ,ale !!!
skus odbornu pomoc myslim ,ze psycholog nebude hodnotit teba ani tvoje spravanie ,nehodnoti ani to ,ci je tvoj problem velky alebo maly ,pretoze kazdy problem je taky velky a dolezity ,ako velmi ho prezivas .... takze :-/
Veľa zdravých ľudí by kvôli strachu nešlo a mám podobný ,,problém,, - neverím totiž len tak hocikomu.
Aj ja som v škole priznala, že som sa pokúsila o samovraždu a mám psych. problémy, a nik sa ku mne nepridal, buď som bola v triede jediný cvok, alebo sa hanbili :D My sme však boli veľmi zlý nekolektív, hoci to vyšlo najavo až v maturitnom ročníku, keď mi podrazili nohy a veeľmi mi k problémom na duši pomohli. Musím priznať, že ľuďom moc neverím a tak trochu sa ich aj bojím (preto ma nesmierne baví hrať sa na Laru Croft, ktorá takýto problém fakt že nemá, ale nedivím sa jej, s dvomi deviatkami po bokoch:), pretože ma veľakrát strašne zranili. Na to hromadné rande by som nešla :P
KatkaXYZ . a čo si zmizla? Mám otázku - prečo nezaložíš nejakú takú tému? Alebo presnejšie povedané ako by sa dalo také stretnutie zorganizovať?
Aj to je pravda :D :D
Nikdy nevieš :D
nemyslím si že sme rodina :D
:D