Mužské chudnutie

Príspevok v téme: Mužské chudnutie
Felix09

Čavte.
Mám taký menší problém. Hádam to dobre vysvetlím. Vždy som bol normálnej postavy, chudší.
Mám 21 rokov, asi pred dvoma (neviem to presne) rokmi som pribral z pôvodných 63kg(?)na terajších 70 kg,(výška 170cm). Nie je to moc, to viem, ani nevyzerám tučne, proste normálna postava, len som si všimol, že mi vidno "špicaté cicky", čo nie je moc pekné. Vidno to aj v robote, kde mám tenšie biele tričko stále.
Dá sa toho nejako zbaviť?
POSILŇOVŇU vylučujem!!!

Minov43

Špicaté cicky? Troška zväčšené bradavky no bože poserme sa keď nabereš hmotu treba ti gainer prsia sa ti vyplnia ale treba makať samozrejme musí byť strava a hrudník budeš mať ako švarco nó nie až tak lebo švarco bral zakázané veci čo bolo aj dokázané ale strava gainer nabereš vyplníš a keď budeš spokojný z objemom hrudníka,po mesiaci pauze protein bcca makačka a hrudník bude brutálný

bingham

na tvojom mieste by som sa hanbil za spicate kozy...a nie ist do posilky...ved tam nikoho nezaujimas...kazdy si cvici svoje... :)

...inak toto je to najhorsie co chlap moze mat...pred tym je uz len velka rit...a brucho po stehna - ale to je aspon chlapske

zacni na sebe poriadne makat...

xdanielax

ok, chapem. ja som sa kedysi tiez hanbila, kym som nedosla na to, ze je to kazdemu ukradnute jak tam fucim :D
a este plavat by si mohol, nie?

Felix09

Do posilky nie preto, lebo som hanblivy typ. Keby som mal cvičiť sám, že by tam nikto nebol, tak hej, ale pred inými ľuďmi nie. Každý je iný.

xdanielax

no cvicenie ti len pomoze. preco nechces chodit do posilky? :-O
okrem cvikov na prsia by si mal cvicit cele telo, minimalne jeho hornu polovicu, jedno s druhym suvisi. Budes mat lepsie drzanie tela, celkovo to budes inac vyzerat.

Felix09

Mne sa takto "zošpicateli" keď som pribral tých spomínaných pár kíl. Bol som chudý a zmužnel som, celkovo som nabral na veľkosti, ramená, nohy....

doubledog

asi mas prilis podkozneho tuku a malo svalov.
takze rob cviky na prsne svalstvo, potom mozes pripaden trosku vyrysovat.

AdamKrt

Felix09 - pod prsiami mas tuk a svalovu hmotu. Ak svalovu hmotu budes trenovat, porastie a vyformuje hrudnik. Vacsi hrudnik napne prsia i bradavky. Mohlo by pomoct plavanie, veslovanie, kliky.

Iste je to aj geneticky, ale malo by sa to trochu upravit pri cviceni.

Okrem toho, take vystupujucejsie prsia byvaju casto aj z toho, ze dnesna antikoncepcia zien ide do stoky a odtial do cisticiek a nie vsetko sa dobre filtruje. Dalsia vec je napr. hormony na rast masa u kurciat atd.

Takze, keby si to chcel riesit - tak jedine cista voda NEMINERALNA, ktoru mozes dlhodobo pit a nebude mat sancu byt znecistena z miest, plus nejest hormonalne dopovane maso.

Plus cvicit.

Inak, vela robi aj oblecenie. Ak je teplo, prsia su zvacsene. Ak je zima - skus si dat lad na bradavku, alebo si umyt prsia studenou vodou a uvidis, ako sa zmensia a zmenia tvar.

danielaaa

Nestane sa ze klikmi budu spicatejsie neboj sa, moj frajer ma 30 rokov a take prsia ma od svojich 14, lekar mu povedal, ze sa s tym neda robit nic, ze je to zdurena zlaza, ma ich taketo doteraz a este pekne pripral, tak to vyzera tak komicky, podla mna sa toho uplne zbavit neda vobec...

Felix09

Adam, myslíš, že kliky by boli vhodné na tie "špicaté cicky"? Aspoň trochu by sa vypracovali na "mužnejší prsný sval"?

Nemohlo by sa stať, že by klikami boli ešte špicatejšie?